Vore videnskabelige undersøgelser af grønkåls virkning på menneskers sundhed og velvære viser, at

KaLOHAS® – bioaktiv GreenKale er

den naturlige måde at forbedre GLP-1-sekretion i menneskekroppen på.

Hos Green Gourmet/AARHUS UNIVERSITET

(FOULUM) analyserede vi GLP-1-sekretionen af ​​7 forskellige “Kale” -pulvere, der blev tilbudt internationalt og fandt flg interessante resultat.

*A: bjælker med forskellige bogstaver er statistisk forskellige (p <0,05). B: Alle grønkålsprodukter adskiller sig fra KaLOHAS +®, (***) p <0,001.

GLP-1 er et tarmhormon som frigives som reaktion på mad. Det kan forbedre glykæmisk kontrol ved at stimulere insulinsekretionen og øge insulinfølsomheden23. Det forbedrer også mæthed og forsinker gastrisk tømning, der vil reducere madindtag og føre til efterfølgende vægttab24, og forbedrer derfor glykæmisk kontrol hos T2D-individer23,24. Tilstrækkelige doser af GLP-1 kan genskabe insulinresponset til det normale hos T2D-patienter25, og det betragtes derfor som et potentielt terapeutisk middel mod fedme og T2D, og ​​syntetiske GLP-1-agonister er allerede i brug i fedme og T2D-behandling24.

KaLOHAS +® som en funktionel fødevareingrediens, der viser lovende virkninger på GLP-1-sekretion, oplyser en ny mulighed for naturligt at reducere risikoen for fedme og T2D og forbedre deres styring via daglig diæt.

Previous Post Det er dejligt at spise sundt – når det er nemt og smager godt
Next Post Indiske Ayurvediske helseprodukter tilbage i webshoppen

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0