Free delivery for minimum purchase €50,00

My account

NATURAL HEALTH

At Green Gourmet, we help you become or stay healthy - throughout life.

Our goal is simple: Achieving good health must be easy and natural. Think before you eat and drink, and let us help you on your way to a healthy everyday life.

... har du energi nok til det, du skal i dag?

Alle ved, at grønkål er sundt. Få ved hvorfor. 

Hos Green Gourmet har det været vores mission at finde frem til præcist hvorfor, og skabe en løsning for alle, så den sundeste af alle grøntsager kan blive en hurtig og nem del af folks hverdag.

Gennem samarbejde med forskere fra Aarhus og Aalborg Universitet, har vi med vores produkt knækket koden til at behandle og forebygge mange livsstilssygdomme og lidelser nemt og effektivt.

Med videnskabelig evidens for effekt kan vi nu præsentere Danmark for et 100% naturligt, økologisk, koncentreret og klar-til-brug grønkålsprodukt.

KaLOHaS+® 
Bioaktivt grønkålspulver og flager

Produktet anvendes som en helbredsfremmende ingrediens i dine varme eller kolde retter og drikke. 
KaLOHAS+®'  indhold af antioxidanter og mineraler gør det desuden oplagt i skønheds- og wellnessprodukter. 

Gå på opdagelse på vores hjemmeside og bliv klogere på øvrige produkter. Vi distribuerer oprindelsesspecifikke, økologiske ayurvediske herbal teer - (urtete) og krydderier. Helsebringende produkter (med empirisk evidens over 4000 år), fra vores partner i Indien, Aricha Ltd. 

Vi anbefaler

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram