Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Aktuelle tilbud

Shop

Velkommen til shoppen hos Green Gourmet. På denne side finder du vores samlede varesortiment. Du kan navigere rundt i shoppen på de fire kategoriknapper nedenfor, som er opdelt i tilbud, grønkålsprodukter, ayurvediske urter og teer og indiske produkter.  

Grønkålsprodukter

Vores grønkålsprodukter findes i forskellige varetyper, men har alle det tilfælles, at de indeholder vores bioaktive grønkålspulver, KaLOHAS. Hvis du leder efter alternative måder at få dit grønkålspulver på, er vores pandekagemix eller gultenfrie pasta måske noget for dig? Ellers kan du også købe det rene grønkålspulver i forskellige portions- og pakkestørrelser. Vores bioaktive grønkål kan købes både som fint pulver eller blade, der kan bruges i alle dine retter eller drikkevarer. KaLOHAS sundsfremmende effekter gavner alle, uanset køn og aldersklasse, og derfor kan du med fordel købe ind til hele familien.  Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruges KaLOHAS kan du gå på opdagelse i vores opskriftsuniversHar du allerede hørt om alle fordelene ved grønkål? Ellers kan du blive meget klogere her.

Ayurvediske urter og teer

Vores ayurvediske urter og teer har alle det tilfælles, at de består af aptogene urter. Adaptogener bruges indenfor stress- og energibehandling. Adaptogener er betegnelsen for en gruppe urter, der kan styrke og hjælpe dig og din krop til mere energi, mindre stress og større balance. Adapt betyder at tilpasse sig, og adaptogener hjælper kroppens indre biokemi med at tilpasse sig, så både immunforsvar, hormonbalance og energiproduktion styrkes og balanceres. Det geniale ved de adaptogene urter er, at de er i stand til henholdsvis at stimulere og hæmme kropslige funktioner, afhængigt af behovene på det givne tidspunkt.

Indiske krydderier

Vores indiske krydderier er lige præcis dét, som vi giver udtryk for: indiske og 100% rene krydderier. De er direkte importeret fra vores partner Aricha i Indien, som gror deres produkter på lokale farme. Alle vores krydderier er nøje udvalgte varer, som alle er en del af tusinde af års gamle traditioner inden for naturmidler med diverse heldbredsproblematikker. Eksempelvis har ingefær været anvendt som et middel mod maveproblemer i tusinder af år, særligt mod kvalme, og gurkemeje er blevet anvendt mod inflammatoriske midler. 

Køber du dine krydderier hos os, er du garanteret et rent produkt, hvilket faktisk ikke altid en selvfølge, når man køber krydderier. 

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart1
-
+
Subtotal
kr.280,00
Total
kr.329,00
Fortsæt med at handle
1
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram