Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Opskrifter

Vis Alle
Hovedretter
Bagning
Desserter
Skønhedsprodukter
Drikke
Grønkålsfrittata

Ingredienser: 100 gram røget bacon i tern  1 spsk. Smør  3 æg 0,5 dl mælk 10 gram grønkålspulver Tilberedning: Baconternene steges af på en pande Smør det ovnfaste fad med smørret imens ovnen varmes op Pisk æg, mælk og grønkålspulver sammen Put ingredienserne i fadet og bag det i ovnen ved 225 grader i 30 […]

Læs mere
Æble-tzaziki

Ingredienser: 2,5 dl græsk yoghurt 2 æbler rives groft 1,5 fed hvidløg (1 stort fed) Grønkålpulver (2,5 gram) Salt Tilberedning: Ingredienser blandes sammen i en skål

Læs mere
Grønkålstzaziki

Ingredienser: 2,5 dl græsk yoghurt 1 agurk rives groft 1-1,5 fed hvidløg  Grønkålpulver (5 g) Salt Tilberedning: Ingredienser blandes sammen i en skål og er klar til servering. Næringsindhold:

Læs mere
Sunde lakseruller

15 gram frysetørret KaLOHAS+® grønkålsflager1/4 liter fløde8 skiver røget laks 1 tsk revet radisse2 tsk citronsaft1 tsk sukker 1 citron Pisk fløden Tilføj grønkålspulveret og det revede radisse Smag til med citronsaft og sukker Placer to skiver laks oven på hinanden og fyld to teskeer af grønkålsmassen på laksen  Rul laksen rundt om fyldet og anret rullerne på en tallerken Skær citronen i skiver til […]

Læs mere
Indbagt kylling og bacon

200 g kyllingebryst 75 g bacon 10 g frysetørret KaLOHAS+® grønkål flager 1 løg 3 fed hvidløg 1/2 red chili 1/2 rød peberfrugt 1/2 gul peberfrugt 2 spsk. olie 2 1/2 dl piskefløde 1/2 spsk. karrypulver 1 tsk. salt Peber 5 plader butterdej Skær kylling, bacon, peber, chili, hvidløg og løg til små tern og steg det.  […]

Læs mere
Grøn kartoffelmos med brændende kærlighed

Kartoffelmos: 1 kg kartofler Mælk Rigeligt smør Groft salt 2 spsk. frysetørret KaLOHAS+® grønkål Brændende kærlighed: 4-500 g stegeflæsk (Bacon kan også bruges) 4 fintsnittede løg 3 æbler i fine tern Kog kartoflerne møre i vand med salt. Mos dem let med et piskeris, tilsæt smør, og mælk til ønsket konsistens. Smag til med salt, og tilsæt grønkålspulver […]

Læs mere
Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise

Et stykke fin torsk pr. person Fintsnittet gulerod, porre og knoldselleri. Frysetørret KaLOHAS+®  grønkål Ristede mandler i små stykker Hakket purløg Hollandaise tilsat blendet frysetørret Green Gourmet grønkålspulver Bag torsken i ovnen, 10 min 180 grader. Lad den hvile under stanniol i 10 min. Tag de fintsnittede grønsager og tilbered dem i en gryde med smør til de lige […]

Læs mere
Grønkålsomelet

4 æg En sjat iskoldt vand Brieost (andet ost kan også bruges) 6 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver Semi-dried tomater/soltørrede tomater Ristede karl-johan svampe Pisk æggene sammen, tilsæt en sjat iskoldt vand, og en smule salt. Hæld æggemassen på en lille varm pande med fedtstof. Rør til æggemassen begynder at sætte sig. Tag den af varmen Læg ost, […]

Læs mere
Grønkålssorbet med vaniljeis

6 kiwi 3 bananer 8 g KaLOHAS+® grønkålspulver 600 ml æblejuice Alle ingredienserne blendes godt og fryses. Når massen er frossen serveres den ovenpå en skefuld vaniljeis. Der bliver 1300 ml i alt.

Læs mere
Kakaobar

100 g dadler 50 g mandler 50 g pekannødder 2 spsk kakaopulver 1 tsk kokosolie 1 tsk vanillesukker 8 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver Havregryn Bland alle ingredienser i en skål undtagen havregryn Tilsæt nu havregryn indtil massen er så fast, at den kan formes til en bar. Form barerne

Læs mere
Grønkålsfrittata

Ingredienser: 100 gram røget bacon i tern  1 spsk. Smør  3 æg 0,5 dl mælk 10 gram grønkålspulver Tilberedning: Baconternene steges af på en pande Smør det ovnfaste fad med smørret imens ovnen varmes op Pisk æg, mælk og grønkålspulver sammen Put ingredienserne i fadet og bag det i ovnen ved 225 grader i 30 […]

Læs mere
Sunde lakseruller

15 gram frysetørret KaLOHAS+® grønkålsflager1/4 liter fløde8 skiver røget laks 1 tsk revet radisse2 tsk citronsaft1 tsk sukker 1 citron Pisk fløden Tilføj grønkålspulveret og det revede radisse Smag til med citronsaft og sukker Placer to skiver laks oven på hinanden og fyld to teskeer af grønkålsmassen på laksen  Rul laksen rundt om fyldet og anret rullerne på en tallerken Skær citronen i skiver til […]

Læs mere
Indbagt kylling og bacon

200 g kyllingebryst 75 g bacon 10 g frysetørret KaLOHAS+® grønkål flager 1 løg 3 fed hvidløg 1/2 red chili 1/2 rød peberfrugt 1/2 gul peberfrugt 2 spsk. olie 2 1/2 dl piskefløde 1/2 spsk. karrypulver 1 tsk. salt Peber 5 plader butterdej Skær kylling, bacon, peber, chili, hvidløg og løg til små tern og steg det.  […]

Læs mere
Grøn kartoffelmos med brændende kærlighed

Kartoffelmos: 1 kg kartofler Mælk Rigeligt smør Groft salt 2 spsk. frysetørret KaLOHAS+® grønkål Brændende kærlighed: 4-500 g stegeflæsk (Bacon kan også bruges) 4 fintsnittede løg 3 æbler i fine tern Kog kartoflerne møre i vand med salt. Mos dem let med et piskeris, tilsæt smør, og mælk til ønsket konsistens. Smag til med salt, og tilsæt grønkålspulver […]

Læs mere
Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise

Et stykke fin torsk pr. person Fintsnittet gulerod, porre og knoldselleri. Frysetørret KaLOHAS+®  grønkål Ristede mandler i små stykker Hakket purløg Hollandaise tilsat blendet frysetørret Green Gourmet grønkålspulver Bag torsken i ovnen, 10 min 180 grader. Lad den hvile under stanniol i 10 min. Tag de fintsnittede grønsager og tilbered dem i en gryde med smør til de lige […]

Læs mere
Grønkålsomelet

4 æg En sjat iskoldt vand Brieost (andet ost kan også bruges) 6 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver Semi-dried tomater/soltørrede tomater Ristede karl-johan svampe Pisk æggene sammen, tilsæt en sjat iskoldt vand, og en smule salt. Hæld æggemassen på en lille varm pande med fedtstof. Rør til æggemassen begynder at sætte sig. Tag den af varmen Læg ost, […]

Læs mere
Grønne teboller

50 g gær ½ dl lunkent vand 4 g KaLOHAS+® grønkålspulver 125 g smeltet smør/margarine 1 ½ dl koldt vand 2 æg 1 ½ tsk salt 1-2 tsk sukker Ca ½ kg mel Æg til pensling Udrør gær med lunkent vand. Bland fedtstof og koldt vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen og lad […]

Læs mere
Grønkålssorbet med vaniljeis

6 kiwi 3 bananer 8 g KaLOHAS+® grønkålspulver 600 ml æblejuice Alle ingredienserne blendes godt og fryses. Når massen er frossen serveres den ovenpå en skefuld vaniljeis. Der bliver 1300 ml i alt.

Læs mere
Kakaobar

100 g dadler 50 g mandler 50 g pekannødder 2 spsk kakaopulver 1 tsk kokosolie 1 tsk vanillesukker 8 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver Havregryn Bland alle ingredienser i en skål undtagen havregryn Tilsæt nu havregryn indtil massen er så fast, at den kan formes til en bar. Form barerne

Læs mere
Grønkålssmoothie

2-3 bananer 5-7 cm frisk ingefær 8 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver 1 liter god æblejuice Isterninger Fyld alle ingredienser i en blender, giv den fuld gas til du har en lind smoothie. Anret i glas og server straks.

Læs mere
is an innovative small company that, with awe, works and believes in the need to continue the ancestral proud traditions of using original, plant-based, functional raw materials in the treatment of today's natural lifestyle diseases.
Statutory statement: the statements contained herein are not considered health claims by the authorities. Users should conduct their own legal and suitability studies to ensure compliance with all national requirements. These statements have not been evaluated by the US Food and Drug Administration. The products are not intended to diagnose, cure or prevent any diseases

Contact

Telephone: +45 28 19 84 01
E-mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Address: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram