10 års ekspertise i branchen
Green Gourmet har eksisteret siden 2013. Siden da er der sket meget. Nedenfor finder du en tidslinje over milepæle i vores virksomheds historie.
Historien om Green Gourmet
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/1-3.png)
2013
Green Gourmet bliver etableret som en eksportvirksomhed for danske kvalitetsfødevarer til Japan.
Blandt kerneprodukterne er salt, chokolade og laks.
2014
Efter produktions- og markedsmodningsprocessen for produktet KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver og KaLOHAS® bioaktive grønkålsblade. Produktet blev registreret i Japan og forberedt til eksport – og hjemmemarkedet.
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/2.png)
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/3.png)
2015
Efter produktions- og markedsmodningsprocessen for produktet KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver ogKaLOHAS® bioaktive grønkålsblade. Produktet blev registreret i Japan og forberedt til eksport – og hjemmemarkedet.
2016
Proces- og eksportudvikling af tørret grønkålspulver og -blade til salg til industrien i Japan og Taiwan er etableret.
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/4.png)
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/5.png)
2017
Iværksættelse af videnskabelige undersøgelser med henblik på at opnå dokumentation for effekter på livsstilssygdomme og salg til ernærings- og kosmetiksegmentet.
Der bliver også etableret eksport af KaLOHAS® til detailhandel og bulk til Malaysia og Dubai.
2018
Der bliver opnået in vitro-evidens for udskillelse af GLP-1-hormonet på Aarhus Universitet (Foulum).
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/6.png)
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/7-1.png)
2019
Et klinisk projekt på Aarhus Universitet påviser en vigtig videnskabelig afhandling om positive effekter på diabetes 2-patienter efter indtagelse af KaLOHAS på GLP1-udskillelse, blodsukkerniveauer og LDL-kolesterol – se White Papers. Udgivelse følger.
Markedsudviklingen under COVID fik os til at teste online e-handel med Tmall i Kina med lovende resultater.
2021
Et klinisk projekt på Aarhus Universitet påviser en vigtig videnskabelig afhandling om positive effekter på diabetes 2-patienter efter indtagelse af KaLOHAS på GLP1-udskillelse, blodsukkerniveauer og LDL-kolesterol – se White Papers. Udgivelse følger.
Markedsudviklingen under COVID fik os til at teste online e-handel med Tmall i Kina med lovende resultater.
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/11/Diabetes-1024x410.png)
![](https://green-gourmet.dk/wp-content/uploads/2023/12/IMG_2718-2-1024x1024.jpeg)
2022
Vores projekt “From Healthy Food to Nutritional Ingredient” kom frem til vigtige resultater vedrørende indholdet af de bioaktive forbindelser, hvoraf Synaptic acid kan være den primære drivkraft bag GLP1-induktionen af KaLOHAS, se White Papers. Udgivelse følger.
Det kan gøre det lettere at reducere fødeindtagelsen, forbedre insulinresistensen og stabilisere blodsukkerniveauet – vigtige faktorer for at opretholde en sund metabolisme.
Fremragende resultater fra forbrugere i Kina fik os til at oprette en salgskanal på www.amazon.de/greengourmet og andre kanaler for detailprodukter.