Produktet Collagen Green Boost

Vidste du hvordan og hvorfor GREEN BOOST kan skabe glød til din hud og balance i hudens microbiome.

Huden er vort største organ måler ca 1,7 m2 og vejer ca 3 kg. Huden har en beskyttende barrierefunktion,

beskytter mod skadelige bakterier og forhindrer vandet fra at fordampe fra kroppen. Derfor skal du passe på din hud – hele livet.

Huden er inddelt i tre mikroskopiske lag: 1. overhud (epidermis), 2. læderhud (dermis) og 3. underhud (subcutis).

GREEN BOOST indeholder 70% fiskekollagen og KaLOHAS – bioaktivt grønkålspulver

Hydrolyseret kollagen af torsk (Gadus Morhua) 70%, økologisk grønkål (DK-ØKO-100) 29%, acerola 1% og tang (Ascophyllum Nodosum) 0,2%. Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

Den mest almindelige kollagentype i kroppen er Type 1. Type 1 udgør cirka 80% af kollagen i huden1. Men kroppens naturlige produktion af type 1 kollagen falder fra cirka 25-30-års alderen, hvilket bidrager til at vi udvikler rynker. Det er med andre ord type 1 kollagen, der holder huden fast og spændstig.

Bovine kollagen indeholder både type 1 og type 3 kollagen, mens marine kollagen udelukkende indeholder type 1 kollagen. Det betyder, at marinekollagen i sin struktur minder mere om hudens egen kollagen, og derfor er det ideelt til at opfylde din huds kollagenbehov.

Kollagen fra fisk består af mindre protein-peptider end kollagen fra bovine kilder. Jo mindre en protein-peptide, jo bedre optagelse i kroppen. Faktisk er marine kollagen 1,5x mere optageligt i kroppen end bovine kollagen2.

Du får med andre ord “mere for pengene”, når du bruger kollagen fra fisk, da den øgede biotilgængelighed betyder, at kroppen kan optage mere af den kollagen, som du indtager.

Kollagen-peptider, som du finder i GREEN BOOST, er også blevet hydrolyseret, hvilket betyder at de i forvejen små peptider er blevet delvist nedbrudt, så de er endnu lettere for kroppen at fordøje og optage.

GREEN BOOST indeholder 29% Økologisk KAlohas®-bioaktivt grønkålspulver som tilfører ANTIOXIDANTER, betacaroten, Flavonoider, vitamin C og ceramider(en række essentielle lipider,fedtsyrer og HDL kolesterol) hvis  opgave det er at holde hudens barriere sund og intakt, så fugten og vandet i huden ikke fordamper, og skadelige partikler fra for eksempel forurening ikke trænger ind udefra.

Derfor vil det være en god ide at lave en GREEN BOOST hver morgen – således holder du huden

  • og dig selv frisk og med glød – hele livet.
Previous Post Nyt produkt i samarbejde med Vild Nord
Next Post Det er dejligt at spise sundt – når det er nemt og smager godt

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0