Produktet Collagen Green Boost

Nyt produkt i samarbejde med Vild Nord

“Cremer, lotions og hudplejemidler, der påsmøres huden har kun 20% den ønskede effekt  for sund hud – 80% af effekten på huden stammer fra dit indtag af mad og drikke”.
– Dr.Howard MURAD, Father of modern Wellness

Collagen Green Boost

Vi kan med store glæde afsløre, at vi fra på mandag vil tilbyde Collagen Green Boost i vores webshop i samarbejde med Vild Nord. Produktet indeholder vores KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver. 

Collagen Green Boost er en unik blanding af marine kollagenpulver, KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver og pulver fra acerola bær. Blandingen har et højt indhold af vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodkar. Vitamin C bidrager til et normalt energistofskifte.

Mere om produktet

Collagen Green Boost har et lavt fedtindhold og et højt indhold af protein. Protein bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskelmasse. 

1 servering af Collagen Green Boost indeholder 5000 mg kollagenpeptider og 2000 mg grønkålspulver, som svarer til 12 g frisk grønkål.

Vild Nord, Collagen Green Boost er en unik blanding af hydrolyseret marine kollagenpulver, hvor du sammen med kollagen får tørret økologisk grønkål, samt pulveriseret acerola og mikroindkapslet tang.

Dansk produceret af vildtfanget nordatlantisk torsk
Vild Nord® marine kollagen er udvundet af vildtfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri. Kollagenet er udvundet af fiskens skind – resten af fisken bliver brugt til filetter. Kollagen fra den vildtfangede nordatlantiske torsk indeholder 20 aminosyrer. 

Kollagenpeptidernes molekylevægt er 3 kDa (kilodalton) 

Previous Post We do NOT have a Pill for every ill,
Next Post Vidste du hvordan og hvorfor GREEN BOOST kan skabe glød til din hud og balance i hudens microbiome.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0