Vand, vand overalt, og det er ikke kun hvad du drikker!

Når som temperaturen stiger, står det at blive våd højt på vores ønskeliste. Vi kan ikke vente med at komme til stranden, søen, poolen og hoppe i.

Alligevel, er det vigtigere end nogensinde at forblive fuldt hydreret indeni kroppen. Hydrering er nøglen til at undgå hedeslag og muskelkramper, opretholde cellulær sundhed og din hud som en fugtbarriere, og for at minimere de langsigtede sundhedseffekter af aldring.

I modsætning til hvad folk tror, ​​handler hydrering dog ikke om det vand, du drikker, men det vand, du beholder. Mens vand, du drikker, sandsynligvis løber lige igennem dig, er vand, du beholder, det, der udgør hydrering.

Derfor er det vigtigt, at du:

Spis dit vand og drik din KaLOHAS – bioaktivt grønkålspulver.

Når det vand, du indtager, er i form af vandrige friske frugter og grøntsager eller vandopløseligt KaLOHAS® – BIOAKTIVT GRØNKÅLSPULVER , frigives det til din krop gradvist over tid og ikke kun skylles gennem dit system og ind i din urin. Vand, der spises, er også ledsaget af fibre, vitaminer, antioxidanter og andre næringsstoffer, der hjælper din krop med at modstå solens skadelige virkninger. Disse næringsstoffer omfatter:

Beta-caroten, findes og mørke bladgrøntsager

Vitamin D og E.

Det er også vigtigt at

Undgå at drikke for meget alkohol – det er dehydrerende.

Hydrering kræver også, at du:

Bygger stærke cellemembraner.

At holde vandet, hvor du vil have det – i dine celler – kræver stærke cellemembraner, som er opbygget af forskellige proteiner og lipider, hvoraf en nøgle er lecithin. Lecithin findes i cellemembranerne i alle levende ting – både dyr og planter – herunder bl.a. grønkål.

Opbygger muskler.

Fordi muskler er 70 % vand, hvorimod fedt kun er 10 % vand, hjælper opbygning af muskler dig med at holde dig hydreret. Det kan være kontraintuitivt, fordi muskelopbygning ofte involverer sved. Ikke desto mindre er det vand, du taber ved at svede, kortvarigt og kan erstattes, mens den muskel, du får, hjælper med at holde dig hydreret på længere sigt.

Beskyt din hud.

Din hud er din krops fugtbarriere, der bogstaveligt talt forhindrer dine organer i at tørre ud. Strateum corneum-laget i din hud indeholder to slags naturlige fedtstoffer: epidermal og talg.

– Epidermale lipider er en blanding af ceramider, frie fedtsyrer og kolesterol.

– Sebaceous lipider omfatter triglycerider, voksestere og squalen.

Disse naturlige lipider kan blive vasket væk af klorbaserede pools, saltvand og varme brusere, så de skal suppleres. Og fordi din hud indeholder så meget overfladeareal, der er udsat for sol, vind, forurenende stoffer, stress, dårlig kost, allergener og mangel på søvn, hudens fugtbarriere, har huden ofte brug for hjælp fra:

Selvom solcreme er afgørende for hudens sundhed (hvilket betyder, at det også er vigtigt for hele kroppens sundhed), bør du også tænke på solcreme som din sidste forsvarslinje. Andre solbeskyttende foranstaltninger som hatte, solbriller, skygge og undgåelse af maksimal sollys i længere perioder bør prioriteres for at beskytte din hud – og resten af ​​jer! – mod dehydrering.

Endelig kræver opretholdelse af hydrering også, at du:

Håndter din stress og få nok søvn, fordi stress og søvnmangel også påvirker din huds naturlige lipidbarriere og din krops evne til at reparere sig selv.

Så nyd vandet, solskinnet og det fri – husk bare at øge din hydreringsindsats for at kompensere!

God sommer

Previous Post Du behøver ikke være en "weekendkriger"
Next Post NORDIC DAYS I SEOUL, 2022-11-01

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0