Du behøver ikke være en “weekendkriger”

for at føle dig godt tilpas

Hvad er en weekend warrior?

Du bliver Weekend Warrior, når du har for travlt i løbet af ugen til at træne, hvilket får dig til at overdrive det i weekenden.

I weekender og ferier bliver mange af os opmærksomme på vores fysiske tilstand og beslutter at gøre noget positivt ved det. Dette er som udgangspunkt godt, men analysér din livsstil, før du går videre med dramatiske ændringer – alt tager tid.

Vi har en tendens til at overdrive i korte perioder, når den dårlige samvittighed tager over, og vi endelig har en hel dag i kalenderen, som kan afsættes til motion og sundhed. Men sundhed behøver ikke være tidskrævende eller besværligt, hvis blot du formår at holde den gode linje generelt. Der er intet galt i at være ekstra god i weekenden. Men med små justeringer kan du nemt slippe for den dårlige samvittighed.

Først bør du overveje, hvordan og hvad du drikker og spiser til daglig.

Spis mindre – få mere KaLOHAS® – bioaktivt grønkålspulver 

Din krop kan være meget fleksibel, når du er barn og kan nemt og bogstavelig talt sætte din fod i munden. Men livet går ned ad bakke derefter på mange måder. Jo ældre du bliver, jo mindre vand har dit væv, og jo mindre fleksible bliver dine kropsdele.

Overvejer du din daglige kropsaktivitet – en daglig gåtur, cykling eller andre former for motion?

Sundhedsstyrelsen anbefaler til voksne 18-65 år:

  • Daglig fysisk aktivitet på 30 minutter
  • Højintensive øvelser 2 gange om ugen i minimum 20 minutter
En mor holder sin søn i armene på en strand

Hvis du kan formå at få et klart overblik over dette, giver det dig mulighed for seriøst at planlægge, hvilken aktivitet, der vil være god og passende til dine Weekend Warrior aktiviteter – for familier eller grupper af “krigere” se blandt andet naturstyrelsens anbefalinger til naturoplevelser her.

– Team Green Gourmet

Previous Post Skønhed-indefra
Next Post Vand, vand overalt, og det er ikke kun hvad du drikker!

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0