Udnyt fordele ved grønkål med KaLOHAS

Dit fysiske, såvel som dit mentale helbred er vigtigt. De sidste års pandemi har vist os, at immunforsvaret er en vigtig del af kroppens naturlige forsvar, som vi alle bør værne om.

Hos Green Gourmet har vi et mål om, at sundhed skal være nemt og simpelt. Og så skal det være naturligt. Det kan være svært at gennemskue som forbruger, hvad du bør investere i. Samtidig er det ofte svært at gennemskue, hvad man egentlig får, når man køber helseprodukter. Hos Green Gourmet er alle vores produkter er 100% rene og naturlige – der er ikke noget “det med småt”.

.

Ja, grøntsager er sunde… Men hvordan skiller grønkål sig ud?

.

Grønkål er placeret i kategorien superfood. Dette er ikke blot et smart salgsterm, men faktisk en officiel kategori inden for fødevarer.

Her har grønkål fået sin plads på grund af sit høje indhold af vitaminer, særligt betakaroten og vitamin C. Vitamin C øger produktionen af frie radikaler i kroppen. Der er ikke mange, der er bekendt med disse, men det er faktisk dem, din krop bruger, når den bekæmper cancer, hjertesygdomme og andre kroniske lidelser. De fleste kender frie radikaler som ‘antioxidanter’.

.

Hvorfor slanker grønkål?

.

Hvis du allerede har været på opdagelse på vores hjemmeside, så ved du nok allerede, at grønkål har en slankende effekt. Men hvordan egentlig?

Grønkål har et højt indhold af kostfibre, som er med til regulere appetitten og sikre en god mavefornemmelse. Kostfibre fylder meget, men indeholder få “fordøjelige” kalorier. Dette bidrager til en bedre og længere mæthedsfornemmelse. Du har nok selv erfaring med at rugbrød mætter bedre end franskbrød, og dette skyldes det høje fiberindhold i rugbrødet. Men faktisk indeholder grønkål også et højt niveau af fibre. Sammen med vand er en fiberrig kost essentiel til et sundt vægttab.

.

Hvorfor skal jeg vælge KaLOHAS frem for frisk grønkål?

.

Det skal du heller ikke. Men måske vil du foretrække at slippe udenom at tygge dig gennem de friske, bitre blade hver dag? Så er KaLOHAS det rette produkt for dig. Vores grønkålspulver består af 100% grønkål, men det kan kombineres med alt. Din is, din yogurt, dit vand, din bolledej, din gryderet, dine pandekager, din kaffe, din brownie, din te, din juice – du forstår nok pointen…

Med KaLOHAS skal du ikke tilpasse din livsstil, men din livsstil vil med tiden tilpasse sig KaLOHAS, fordi du vil få alle fordelene ved grønkål.

Vores produkt

.

Vi har længe vist at grønkål er en meget sund grøntsag. Faktisk en af de sundeste grøntsager, du kan finde på hylden her i Danmark. Men den friske grønkål er ikke nødvendigvis danskernes foretrukne grøntsag, når der skal tilberedes et måltid.

Da vi udviklede KaLOHAS® var det med henblik på, at grønkål skulle blive en fast del af danskernes hverdag. Vores frysetørrede grønkålspulver er økologisk og består kun af 100% ren grønkål, som dyrkes i det nordlige Europa. Og så udgør den en neutral, men sund ingrediens til alle slags måltider!

.

Previous Post NORDIC DAYS I SEOUL, 2022-11-01
Next Post Slå inflationen og køb sundt ind til dit team og hele familien

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0