Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Naturmedicin

Hvad er naturmedicin?

Udtrykket naturmedicin bruges som en fælles betegnelse for naturlægemidler, præparater med mineraler og vitaminer, samt kosttilskud.
Som forhandler af produktet, KaLOHAS®+, kan du forebygge eller behandle udvalgte livsstilssygdomme, som du ikke umiddelbart ville henvende dig til din læge for.

Mange produkter inden for naturmedicin er tilsat såkaldte fyldstoffer, som ikke nødvendigvis er naturligt forekommende stoffer, hvilket faktisk betyder at naturmidler ikke er 100% naturlige. Ved Green Gourmet anvender vi ikke fyldstoffer, hvilket betyder at du er sikret, at du kun får de reneste ingredienser. Du får med andre ord, det du betaler for, uden skjulte tilsætningsstoffer. KaLOHAS®+ kan ses som en koncentreret kilde til den sunde grøntsag, grønkåls mange positive virkninger. I praksis kan grønkålspulveret ikke betragtes som et lægemiddel eller naturlægemiddel, men derimod en koncentreret kilde til gavnlige næringsstoffer med en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning.

Sådan kan naturmedicin hjælpe dig

KaLOHAS®+ er at betragte som en rig, ingrediens til dit sædvanlige indtag af mad, som kan gavne dit helbred. Det udgør en ikke stærk smagsvariant til din madlavning, men er derimod en funktionel ingrediens, hvilket gør den anvendelig ingrediens til alle dine retter.

De bioaktive stoffer i vores grønkålspulver er forekommer ikke i højere koncentrationer end du ville finde dem i naturen, men er derimod blot koncentreret, så det høje vandindhold ikke er til stede, som i dets friske udgangsmateriale. Dette betyder at du får de gavnlige vitaminer og mineraler i langt mere koncentreret form, end hvis du skulle spise dig til den samme mænge gavnlige stoffer i grønkålens friske form.

Bestil økologisk KaLOHAS+ grønkålspulver

Du kan læse om de mange fordele ved KaLOHAS®+ grønkålspulver. På denne side finder du desuden videnskabelig evidens for grønkåls mange gavnlige effekter. Disse effekter dækker et bredt felt bestående af bekæmpelse af oxidativ stress i kroppen, Nedsættelse af kolesterol og beskyttelse mod hjertesygdomme, vægttab/forebyggelse og mulig naturlig terapeutisk forebyggelse af Diabetes 2, forebyggelse af osteropeni, sundhed for øjnene og andre gavnlige effekter.
Hvis du vil læse mere om vores portionspakkede KaLOHAS®+ kan du finde informationer om det specifikke produkt lige her

Rig på vitaminer, mineraler og bioaktive stoffer

Vores grønkålspulver indeholder rige mængder af vitamin A (beta-karoten), vitamin C, vitamin K, folate, riboflavin, kalcium, kalium og mangan. Og netop indholdet af disse næringsstoffer er faktisk højere end i andre korsblomstrende grøntsager. Der er altså god grund til at vælge grønkålsprodukterne over mange andre sunde grøntsager. Grønkål er ganske enkelt sundere.

KaLOHAS®+ er desuden rig på kostfibre, som er kendt som et effektivt middel mod forstoppelse. Hertil kan tilføjes, at en fiberrig kost ofte ses som et gavnende element til nedsættelse af LDL-kolesterolet. Et for højt LDL-kolesterol kan medføre en lang række livsstilssygdomme, så det er altså værd at overveje hvilken sund grøntsag , du satser på, hvis du bestræber dig efter at holde kroppen sund og rask.

KaLOHAS+ produkter har desuden et lavt kalorieindhold, faktisk så lavt, at det næsten er helt uden fedt og en god mængde af den sunde planteprotein. Imidlertid indeholder det meget store mængder af de ovenstående vitaminer og potassium, som er nødvendige for kroppens normalfunktioner.

Indtagelse af KaLOHAS+ er dermed en effektiv måde at forøge næringsindholdet i din kost.

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram