Fordøjelsesproblemer

De fleste mennesker oplever fordøjelsesproblemer i løbet af deres liv, hvilket ikke er sjovt, men irriterende. De mest almindelige milde fordøjelsesproblemer omfatter smerter i maven, forstoppelse, diarré, fordøjelsesbesvær, oppustethed, halsbrand, kvalme og opkastning.

Sådanne problemer kan skyldes usund kost, infektion, stress, visse medikamenter, som i de fleste tilfælde kan medføre ubalance i tarmens mikroflora, og kan behandles eller lindres af sig selv i løbet af en kort periode. Men de kan også forekomme gentagne gange på grund af kroniske fordøjelsessygdomme som irritabel tyktarm (IBS) og inflammatorisk tarmsygdom (IBD), som er mere komplicerede og kræver medicinsk behandling.

Hos Green Gourmet giver vi dig funktionelle produkter, der hjælper dig med at opretholde en god tarmsundhed, forebygge eller lindre fordøjelsesproblemer på en helt naturlig måde.

KaLOHAS®

KaLOHAS® er en økologisk funktionel fødevare fremstillet af grønkål og indeholder næsten 50 % kostfibre.

Præbiotiske virkninger

Et højt indhold af kostfibre giver tilstrækkeligt med præbiotika, som fremmer væksten af gavnlige bakterier og forbedrer mikroflorabalancen i tarmsystemet, hvorved man skaber en sund tarm og forebygger forskellige fordøjelsesproblemer og sygdomme.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle kød-, fisk- eller plantebaserede måltider, i middagsretter, sovse, supper, som morgenmadstopping, i smoothies, yoghurt, is, brød, kage, småkager… alt, hvad du kan tænke dig. Bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, så har du din egen sunde kost. KaLOHAS® er designet som et lille brev, der er nem at have med og har lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0