Osteopeni

Osteopeni betyder, at din knogletæthed og knoglemasse mindskes. Det påvirker knoglernes struktur og styrke og gør dem svage og skrøbelige – så skrøbelige, at et fald eller selv milde belastninger som at bøje sig forover eller hoste kan forårsage brud.

Med alderen rammer Osteopeni mænd og kvinder af alle etniciteter. Kvinder efter overgangsalderen vil typisk opleve et akut og dramatisk tab af knoglemasse og er mest sårbare over for osteopeni, men ældre mænd er også i farezonen – de taber også knoglemasse, bare langsommere.

Osteopeni udvikler sig ofte uden symptomer eller smerter og opdages først, når knoglerne brækker. Men du kan forebygge det ved at indtage nok calcium, som er hovedbestanddelen i knoglerne fra trediveårsalderen. De gode kilder til calcium omfatter fedtfattige mejeriprodukter, mørkegrønne bladgrøntsager, tofu, calciumberigede fødevarer osv.

Hos Green Gourmet har vi et produkt, der kan hjælpe dig med at forebygge knogletab på en enkel og nem måde.

KaLOHAS®

KaLOHAS® er en økologisk funktionel fødevare fremstillet af deb mørkegrønne bladgrøntsag, grønkål, som er en rig kilde til kalcium. Sammenlignet med mælk er kalcium fra grønkål meget lettere at optage og udnytte i kroppen, så KaLOHAS® kan være et godt valg til at dække dit daglige kalciumbehov, især for vegetarer.

Stabiliseret knoglemasse i overgangsalderen

Derudover er KaLOHAS® også rig på K-vitamin, et vitamin, der øger optagelsen af calcium og mindsker udskillelsen af det. Ved at tage KaLOHAS® kan du få tilstrækkeligt med calcium og K-vitamin på samme tid og dermed bedre beskytte din knoglesundhed. Faktisk viste en undersøgelse, at indtagelse af grønkålsjuice en gang om dagen i 24 måneder stabiliserede knoglemassen hos kvinder i overgangsalderen, hvilket tyder på, at grønkål er en vigtig mulighed for at forebygge osteopeni.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle måltider, kød-, fisk- eller plantebaserede til morgenmad, i smoothies, yoghurt, is, sovse, desserter, brød, kage, småkager… alt, hvad du kan tænke dig. Bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, så har du din egen sunde kost. KaLOHAS® er portioneret 2 g (12 g frisk grønkål) iet lille brev, der er nem at have med og har lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0