A close-up of an eye

Øjensundhed

I det moderne liv er de fleste mennesker vant til at stirre på en skærm i lang tid, enten en computer eller en mobiltelefon. Det gør, at dine øjne let bliver trætte, og du kan opleve tørre/våde øjne, røde/kløende/irriterede øjne, lysfølsomhed, trækninger i øjnene, sløret syn eller dobbeltsyn eller hovedpine.

Dine øjne er komplekse organer, der har brug for mange forskellige vitaminer og næringsstoffer for at fungere ordentligt. Da vores motionstid og udendørs tid er blevet overtaget af skærmene, er det vigtigt at inkludere mad som grønne bladgrøntsager, laks osv. i vores kost, der hjælper vores syn.

Ud over trætte øjne kan nogle ældre opleve et sløret eller reduceret centralt syn, hvilket kaldes aldersrelateret makuladegeneration (AMD). Macula er en del af nethinden (det lysfølsomme væv bagerst i øjet), og den styrer det skarpe syn lige frem. Når aldring forårsager skader på makula, kan AMD opstå. Forskning viser dog, at du muligvis kan sænke din risiko for AMD eller bremse synstabet fra AMD ved et højt indtag af grøntsager, der er rige på carotenoider, og fede fisk, der indeholder omega-3-fedtsyrer.

Hos Green Gourmet tilbyder vi dig et funktionelt produkt, der er godt for din generelle øjensundhed og gavnligt til forebyggelse af AMD.

KaLOHAS®

KaLOHAS® er en økologisk funktionel fødevare fremstillet af mørkegrøn bladgrøntsag, grønkål, som er en fremragende øjenvenlig fødevare. Den indeholder forskellige vitaminer, som er vigtige for øjets sundhed.

Gavner øjets generelle sundhed

KaLOHAS® er især rig på betacaroten, et carotenoid, der kan omdannes til A-vitamin i kroppen. A-vitaminrige fødevarer anbefales til generel øjenhygiejne, da A-vitamin opretholder normal synsfunktion, giver dig mulighed for at se i mørke, lindrer trætte øjne og forbedrer øjenhygiejnen. Sammenlignet med andre almindelige sunde grøntsager som broccoli, kål, blomkål og rosenkål har grønkål det største indhold af betacaroten, der kan hjælpe med at bevare dine øjnes sundhed.

Reducerer risikoen for AMD

For ældre mennesker er KaLOHAS® også et godt valg til at reducere risikoen for AMD. Grønkål har også et højt indhold af lutein, et andet carotenoid, som er særligt vigtigt for at bevare synet. Det optages selektivt i makula, hvor det beskytter dine øjne mod skader forårsaget af lys og hjælper med at opretholde en optimal synsfunktion. Et højt indtag af lutein gennem kosten kan forbedre synsstyrken og bremse udviklingen af AMD. Faktisk viste en undersøgelse, at indtagelse af grønkålsekstrakt i 4 uger øgede luteinniveauet i blod og øjne betydeligt og forbedrede evnen til at reducere lysskader på øjet.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle måltider, smoothies, yoghurt, is, brød, kage, småkager… alt, hvad du kan tænke dig. Bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, så har du din egen sunde kost. KaLOHAS® er designet som et lille brev, der er nem at have med og har lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0