A close-up picture of skin with water droplets

Hudens sundhed

Din hud ændrer sig, når du bliver ældre. Du vil måske bemærke, at din hud er tyndere og grovere, mindre fyldig og glat, mister elasticitet og bliver slap, og du kan også finde rynker og pletter. Derudover vil du med alderen også opleve, at din hud heler langsommere.

Oxidativt stress er en af de vigtigste faktorer, der fremskynder hudens aldring. Det forårsager celleskader, resulterer i rynker og atypisk pigmentering. Vores hud er udstyret med en række antioxidanter, der beskytter cellerne mod skader, men niveauet af disse antioxidanter reduceres af alder og forskellige miljømæssige stressfaktorer, såsom UV-eksponering, rygning, alkohol, forurening, stress og inflammation. Derfor kan tilskud af antioxidanter, enten ved lokal påføring eller ved indtagelse via kosten, beskytte huden mod ældning.

Med alderen mister huden også lipider (fedt), hvilket kan resultere i ruhed, stramhed, sløvhed og tab af ansigtsfylde. Lipider er essentielle komponenter i huden og spiller en afgørende rolle i at opretholde styrken i hudens beskyttende barriere, som holder på fugten, beskytter huden mod skader og holder snavs og urenheder ude. De hjælper også hudens naturlige reparationsproces.

Derudover er kollagen nok det mest omtalte begreb, når man taler om hudens sundhed. Det er et protein, der giver huden glathed og elasticitet, men dets produktion falder med alderen. Kollagenbaserede kosttilskud er blevet en hjørnesten i håndteringen af aldringsprocessen med en dokumenteret evne til at reparere hudskader og give et ungdommeligt og sundt udseende, der er eftertragtet i jagten på skønhed.

Hos Green Gourmet giver vi dig funktionelle produkter, der hjælper dig med at forsinke hudens ældning og opbygge et stærkt, velfungerende fundament for en sund og strålende hud.

KaLOHAS®

KaLOHAS® er en økologisk funktionel fødevare fremstillet af mørkegrøn bladgrøntsag, grønkål, som indeholder mange vitaminer, bl.a. C-vitamin, der er vigtige for din hud. Den indeholder også 43 bioaktive komponenter og har et særligt højt indhold af flavonoider og carotenoider som f.eks. betacaroten. Med alle disse komponenter kan KaLOHAS® være en multifunktionel fødevare for din hud.

Høj antioxidantaktivitet, der beskytter huden mod ældning

C-vitamin, flavonoider og carotenoider er berømte antioxidanter. De bekæmper for meget oxidativt stress i kroppen og forhindrer oxidative skader på hudcellerne, hvilket beskytter huden mod ældning. Faktisk har grønkål den højeste antioxidantaktivitet sammenlignet med mange andre berømte antioxidantgrøntsager, herunder gulerod, tomat, spinat, kål, blomkål og broccoli.

Forbedrer modstandsdygtigheden over for UV-skader, stabiliserer rynkernes volumen og hudens elasticitet.

Ud over den fremragende antioxidantaktivitet har grønkål også direkte indflydelse på hudens lipider og kollagen gennem sine mange karotenoider. Undersøgelser viste, at ekstrakt af grønkål øgede niveauet af lipider og carotenoider i huden og dermed forbedrede hudens modstandsdygtighed over for UV-skader. Det øger også kollagenniveauet i ansigt og underarm og stabiliserer rynkevolumen og hudens elasticitet.

Gavner sårheling

Især kan det høje indhold af betacaroten i KaLOHAS® også gavne din huds sundhed. Betakaroten kan omdannes til A-vitamin i din krop. A-vitamin spiller en vigtig rolle i sårheling og øger kollagenaflejringen i din hud.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle måltider, smoothies, yoghurt, is, brød, kage, småkager… alt, hvad du kan tænke dig. Bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, så har du din egen sunde kost. KaLOHAS® er designet som et lille brev, der er nem at have med og har lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

TIP

Kalohas virker også out-side-in – grundet molekylernes størrelse kan aktivstofferne trænge gennem huden og påvirke det underliggende hudlag.

  1. for rensning af hud: bland Kalohas pulver med olie eller vand. Smør blandingen som maske (undgå øjenregion og læber). Lad masken virke 15-20 minutter og vask den af med vand. Din hud vil føles glat, ren og blød.

2. For ansigtsglød: ibland Kalohas-pulver i din yndlingscreme – og du vil få en sundt udseende hud med glød.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0