A girl running in nature

Restitution – træning

Uanset om du er atlet eller en person, der kan lide sport og motion, er hvile og restitution en vigtig del af enhver træningsrutine. Din restitutionsrutine efter træning har stor indflydelse på din formfremgang og sportspræstation og giver dig mulighed for at træne meget mere effektivt.

Den første vigtige ting er at erstatte de tabte væsker. Du mister vand og elektrolytter, når du sveder, og du skal have dem tilbage efter aktivitet for at holde kroppens væskebalance på det rette niveau. Elektrolytter er mineraler som kalium, calcium, natrium og magnesium, der kan forebygge og lindre muskelkramper, og du kan finde dem i alle sportsdrikke (nogle gange også kaldet elektrolytdrikke).

Hos Green Gourmet har vi perfekte produkter, der kan opfylde dit behov for elektrolytter efter træning og hjælpe dig med at opnå en bedre og hurtigere restitution.

KaLOHAS®

KaLOHAS® er en økologisk funktionel fødevare fremstillet af mørkegrøn bladgrøntsag, grønkål, som indeholder mange vitaminer, bl.a. C-vitamin, der er vigtige for din hud. Den indeholder også 43 bioaktive komponenter og har et særligt højt indhold af flavonoider og carotenoider som f.eks. betacaroten. Med alle disse komponenter kan KaLOHAS® være en multifunktionel fødevare for din hud.

Som et elektrolyttilskud efter træning

Det høje indhold af kalium gør grønkålsjuice meget velegnet som elektrolyttilskud før og efter træning. C-vitamin har høj antioxidantaktivitet, som hjælper med at reducere oxidative skader efter træning og forbedrer hurtig restitution efter træthed. Derudover er grønkål kalorielet og har et lavt glykæmisk indeks, så det giver ikke ekstra energiindtag. Kort sagt er grønkål en sund fødevare, der passer godt til din træningsplan.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle måltider, smoothies, yoghurt, is, brød, kage, småkager… alt, hvad du kan tænke dig. Bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, så har du din egen sunde kost. KaLOHAS® er designet som et lille brev, der er nem at have med og har lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0