A Blood Lipid traveling through a blood vessel

Hyperlipidæmi (højt niveau af blodlipider)

Lipider er fedtlignende stoffer, der findes i dit blod og kropsvæv. De består af kolesterol og triglycerider. Hyperlipidæmi betyder, at du har for mange lipider i blodet, og det øger i høj grad risikoen for slagtilfælde og mange hjertesygdomme, herunder angina (brystsmerter), hjerteanfald og hjertesvigt.

LDL-kolesterol og HDL-kolesterol er de to vigtigste kolesteroltyper i din krop. LDL-kolesterol er det “dårlige” kolesterol, som blokerer dine blodkar og øger risikoen for åreforkalkning, hjertesygdomme og slagtilfælde. Mens HDL-kolesterol er det “gode” kolesterol, beskytter det mod hjertesygdomme ved at fungere som en ådselæder, der tager det “dårlige” kolesterol ud af dit blod.

Høje triglycerider vil øge risikoen for at udvikle metabolisk syndrom (en kombination af diabetes, forhøjet blodtryk og fedme), hvilket igen øger risikoen for hjertesygdomme og andre lidelser.

Hos Green Gourmet har vi forskellige produkter, der hjælper dig med at reducere dit blodlipidniveau og opretholde et sundt liv.

KaLOHAS®

KaLOHAS® er en økologisk funktionel fødevare fremstillet af grønkål og indeholder næsten 50 % kostfibre. Et højt indhold af kostfibre kan reducere dit samlede kolesteroltal i blodet og LDL-kolesterolniveauet ved at mindske produktionen og øge udskillelsen.

Reducér LDL (dårligt) kolesterol, øg HDL (godt) kolesterol

Desuden har grønkål 43 bioaktive forbindelser, som gør den til den af de sunde grøntsager spinat, rosenkål, broccoli, kål og grøn peber, der har det største potentiale til at sænke kolesteroltallet. Faktisk viste en undersøgelse, at indtagelse af grønkålsjuice i 3 måneder reducerede det dårlige LDL-kolesterol med 10% og øgede det gode HDL-kolesterol med 27%, hvilket i høj grad reducerede risikoen for hjertesygdomme.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle måltider, smoothies, yoghurt, is, brød, kage, småkager… alt, hvad du kan tænke dig. Bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, så har du din egen sunde kost. KaLOHAS® er designet som et lille brev, der er nem at have med og har lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0