Præ-diabetes og diabetes 2

Diabetes er en sygdom, hvor dit blodsukker (glukoseniveau) konstant er højere end normalt.

Prædiabetes betyder, at du har et højere blodsukkerniveau, men endnu ikke højt nok til at blive diagnosticeret som diabetes, og uden livsstilsændringer er det mere sandsynligt, at du udvikler type 2-diabetes i fremtiden. Blodsukker er brændstof til kroppens organer og funktioner, og du får det fra den mad, du spiser. For meget sukker i blodet er som at dyppe hele kroppen i sirup, hvilket vil forårsage forskellige komplikationer og skade din hud, øjne, nyrer, hjerte og hjerne.

Insulin er det eneste hormon i din krop, der reducerer blodsukkeret og stabiliserer det. For mennesker med type 2-diabetes virker insulin ikke så effektivt, som det plejer, det kaldes “insulinresistens”, og det er grunden til, at man får for højt blodsukker. Desværre findes der endnu ingen kur mod diabetes. Men du kan kontrollere blodsukkerniveauet inden for normalområdet, så det ikke skader din krop, og du stadig kan leve et godt liv.

Hos Green Gourmet har vi flere vidunderlige produkter, der hjælper dig med at håndtere prædiabetes og diabetes 2 på en helt naturlig måde, uden at du behøver at ændre din kost.

KaLOHAS®

KaLOHAS® er 100 % fremstillet af økologisk grønkål. Det indeholder 41% kostfibre og mange vitaminer og mineraler, der er vigtige for din krop. Den indeholder også 43 bioaktive komponenter, som sammen med det høje fiberindhold hjælper dig med at kontrollere type 2-diabetes.

Reducér kalorieindtag, kropsvægt og insulinresistens

Forskning har vist, at KaLOHAS® kan øge frigivelsen af insulin og reducere insulinresistens. Et klinisk studie udført af Aarhus Universitet på type 2-diabetespatienter viser, at KaLOHAS® reducerer kalorieindtag, kropsvægt og insulinresistens hos patienterne uden at ændre kosten, og der er en klar sammenhæng med det reducerede blodsukker- og kolesterolniveau.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle måltider, smoothies, yoghurt, is, brød, kage, småkager, ja, faktisk alt, hvad du kan komme i tanke om. Bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, og du har din egen sundere kost. KaLOHAS® er designet som en lille portionspose, der er nem at tage med på farten og har en lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0