Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Indiske krydderier

Indiske krydderier

På denne side kan du tilegne dig viden om, hvilke virkninger vores indiske krydderier kan have på dit helbred. Du kan desuden læse, hvorledes de forskellige krydderier kan anvendes.

Økologisk hel kardemomme

Økologisk, hel kardemomme anvendes i føde-og drikkevarer. Det anvendes desuden i Auyrvedisk medicin

Den grønne kardamomme bruges overalt i Sydasien til at behandle:

  • Tand- og mundhule- og halsinfektioner
  • Øjenlågsinfektioner
  • Lungeinfektioner
  • Nyre- og galdesten.

Kardemomme anvendes i te, brød, kødretter, ris og supper og giver en let karakteristisk behagelig krydring.

Cardamom Product

Chilipulver

Den økologiske chilipulver anvendes til behandling af osteoarthritis, som i daglig tale er kendt som slidgigt. Chilipulveret agerer anti-inflammatorisk og afhjælper hævelser i ømme led og forøger blodcirkulationen.

Selvom mange chilipulvere forårsager urolig mave så forhindrer rød chili pulver faktisk tilbagestrømning af syre og ødelægger bakterierne, der forårsager mavesår. Det er altså med til at berolige maven.

Chili Product

Ingefær

Ingefær er en urt. Rhizomenroden bruges som krydderi og i nogle kulturer som medicin. Den anvendes frisk, tørret og pulveriseret som drik eller i oliemarinader.

Ingefær bruges til stabilisering mange maveproblemer:

  • Forstoppelse
  • Morgenutilpashed
  • Dårlig mave/diarre
  • Svimmelhed
  • Opkastninger
  • Manglende appetit.
Ginger

Gurkemeje

Aricha Gurkemeje med oprindelse i Sikkims bjergrige egne er et indisk krydderi som bruges som medicin på grund af dets helbredende egenskaber, specielt ved fordøjelsesproblemer og forstoppelse.

1 g pr. dag i 60 dage frigiver (opløst i vand) yderligere helbredende bioaktive stoffer med effekter, specielt på inflammatoriske lidelser og reducerer gigt -  ømhed og hævelser i skulder-, knæ- og hofteled.

Gurkemeje kaldes det gyldne krydderi og giver karry den karakteristiske gule farve. Det bærer på en historik på mere end 4000 år fra det indiske køkken, i kosmetikindustrien, og som ingrediens og i medicinsk anvendelse.

Roden kan også anvendes i frisk form og er populær i gryderetter og supper. I kosmetikverdenen anvendes gurkemeje udvendigt og giver huden et gyldent skær. Anvendes i helseverdenen især mod fordøjelsesproblemer smerter og ubehag i den øvre maveregion, oppustethed, fordøjelsesbesvær, mavesår og inflammatoriske lidelser.

Gurkemejepulver opløses i sammen med fedtstof eller vand.

Turmeric Product
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram