Free delivery for minimum purchase €50,00

My account
Skrevet af
Ulla Andersen

HJERNEMAD - ja, grønkål er et godt bud.

Udgivet den
november 8, 2021

Aalborg 8. november 2021

En informativ og underholdende mandag aften med udlægning af optimal næring til hjernen og resten af kroppen, præsenteret af  Per Bendix Jeppesens, lektor ass. professor Aarhus Universitetshospital, Skejby arrangeret af Folkeuniversitetet i Aalborg.

Forklaring på hjernens og kroppens spændende funktionalitet og hvad der netop nu kan anbefales fra forskningens side for at få det bedst mulige resultat af det man spiser og indtager.

Seneste forskninsprojekter af indtag af KaLOHAS® som forebyggelse af livsstilssygdomme blev gennemgået MS/Diabetes2/ LDL kolesterol samt fermenteret rødkløversaft mod hedeture og forebyggelse af osteopeni blev gennemgået.

Spørgelysten var stor og alle gik derfra med smil – lidt klogere på hvad der er godt, før man tilbereder og spiser …

Green Gourmet logo
is an innovative small company that, with awe, works and believes in the need to continue the ancestral proud traditions of using original, plant-based, functional raw materials in the treatment of today's natural lifestyle diseases.
Statutory statement: the statements contained herein are not considered health claims by the authorities. Users should conduct their own legal and suitability studies to ensure compliance with all national requirements. These statements have not been evaluated by the US Food and Drug Administration. The products are not intended to diagnose, cure or prevent any diseases
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram