Green Boost

Er KaLOHAS – bioaktivt grønkålspulver HJERNEMAD?

Folkeuniversitet afholder en række foredrag om hjernemad. Forskningsansvarlig for vort seneste kliniske forsøg med afdækning af Effekt af KaLOHAS+ grønkålspulver for MS/Diabetes2 patienter, Per Bendix Jeppesen informerer om hvorfor din hjerne har brug for funktionelle næringsstoffer – herunder KaLOHAS+ bioaktivt grønkålspulver.

Hjernemad er et ord, der er dukket op i det offentlige rum. Det pointerer en vigtig sammenhæng mellem hjerne, kost, mave og tarme, som tidligere har været overset. Vi ved det alle sammen godt – det, vi spiser, påvirker vores fysiske og psykiske sundhed, men det har ikke altid været en selvfølge, og vi glemmer det tit i hverdagen.

Men hvordan påvirker kosten rent faktisk vores hjerne? Er der nogle særlige fødevarer, der egner sig godt til at give vores hjerne energi? Hvad er sammenhængen mellem tarmen og hjernen? Kan vi ændre vores sind gennem måden, vi spiser på? Kom og få svarene på de gådefulde sammenhænge mellem hjernen og mad, når ny viden bringes på banen i en ekstraordinær sammensætning af eksperter inden for området. Kan vi spise os til et bedre mentalt helbred?

Sted

  • Onsdag. 27/10/21 kl. 17.15 – 19.00Introduktion til hjernen, og hvorfor den har brug for madPer Bendix Jeppesen, lektor i endokrinologi, Aarhus Universitetshospital
  • Mandag. 1/11/21 kl. 17.00 – 18.45Introduktion til hjernen, og hvorfor den har brug for madPer Bendix Jeppesen, lektor i endokrinologi, Aarhus Universitetshospital
Previous Post 3 Awesome Ideas to Make Your Home Awesome
Next Post HJERNEMAD - ja, grønkål er et godt bud.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0