Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Baked Chicken and Bacon

200 g chicken breast

75 g bacon

10 g freeze-dried KaLOHAS + ® kale flakes

1 onion

3 cloves garlic

1/2 red chili

1/2 red pepper

1/2 yellow pepper

2 tbsp. oil

2 1/2 dl whipping cream 1/2 tbsp.

Curry powder

1 tsp. salt

Pepper

5 plates puff pastry

Instructions:

1. Cut chicken, bacon, pepper, chili, garlic and onion into small cubes and fry it.

2. Add the kale and cream and simmer. Season with pepper, salt and curry. Let it cool.

3. Roll the puff pastry into a square. Place the filling in the center of the puff pastry and close it.

4. Bake at 200 degrees for about 15 minutes.

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

DKK Danish krone
EUR Euro
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram