Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Baked Cod with Kale Julienne and Green Hollandaise

A piece of cod per. person

Finely chopped carrot, leek and celeriac.

Freeze-dried KaLOHAS + ® kale

Roasted almonds in small pieces

Chopped chives

Hollandaise with blended freeze-dried Green Gourmet kale powder

Instructions:

  1. Bake the cod in the oven, 10 min 180 degrees.
  2. Let it rest under tinfoil for 10 min.
  3. Take the finely chopped vegetables and cook them in a pan with butter until just tender.
  4. Make a Hollandaise sauce (it can also be bought ready-made) whisk the kale powder into the sauce until the sauce is smooth.
  5. Place greens in the bottom of a plate.
  6. Serve the baked cod on top, put a little sauce over the cod, and garnish
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

DKK Danish krone
EUR Euro
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram