Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise

Et stykke fin torsk pr. person

Fintsnittet gulerod, porre og knoldselleri.

Frysetørret KaLOHAS+®  grønkål

Ristede mandler i små stykker

Hakket purløg

Hollandaise tilsat blendet frysetørret Green Gourmet grønkålspulver

  1. Bag torsken i ovnen, 10 min 180 grader.
  2. Lad den hvile under stanniol i 10 min.
  3. Tag de fintsnittede grønsager og tilbered dem i en gryde med smør til de lige er møre.
  4. Lav en Hollandaise sauce (Den kan også købes færdig) kom grønkåls pulver i pisk til saucen er jævn og glat.
  5. Læg grønt i bunden af en tallerken.
  6. Anret den bagte torsk ovenpå, læg lidt sovs over torsken, og pynt
is an innovative small company that, with awe, works and believes in the need to continue the ancestral proud traditions of using original, plant-based, functional raw materials in the treatment of today's natural lifestyle diseases.
Statutory statement: the statements contained herein are not considered health claims by the authorities. Users should conduct their own legal and suitability studies to ensure compliance with all national requirements. These statements have not been evaluated by the US Food and Drug Administration. The products are not intended to diagnose, cure or prevent any diseases

Contact

Telephone: +45 28 19 84 01
E-mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Address: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram