Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise

Et stykke fin torsk pr. person

Fintsnittet gulerod, porre og knoldselleri.

Frysetørret KaLOHAS+®  grønkål

Ristede mandler i små stykker

Hakket purløg

Hollandaise tilsat blendet frysetørret Green Gourmet grønkålspulver

  1. Bag torsken i ovnen, 10 min 180 grader.
  2. Lad den hvile under stanniol i 10 min.
  3. Tag de fintsnittede grønsager og tilbered dem i en gryde med smør til de lige er møre.
  4. Lav en Hollandaise sauce (Den kan også købes færdig) kom grønkåls pulver i pisk til saucen er jævn og glat.
  5. Læg grønt i bunden af en tallerken.
  6. Anret den bagte torsk ovenpå, læg lidt sovs over torsken, og pynt
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

DKK Dansk krone
EUR Euro
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram