Torsk

Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise

Ingredienser

Et stykke fin torsk pr. person

Fintsnittet gulerod, porre og knoldselleri.

Frysetørret KaLOHAS+®  grønkål

Ristede mandler i små stykker

Hakket purløg

Hollandaise tilsat blendet frysetørret Green Gourmet grønkålspulver

Fremgangsmåde

  1. Bag torsken i ovnen, 10 min 180 grader.
  2. Lad den hvile under stanniol i 10 min.
  3. Tag de fintsnittede grønsager og tilbered dem i en gryde med smør til de lige er møre.
  4. Lav en Hollandaise sauce (Den kan også købes færdig) kom grønkåls pulver i pisk til saucen er jævn og glat.
  5. Læg grønt i bunden af en tallerken.
  6. Anret den bagte torsk ovenpå, læg lidt sovs over torsken, og pynt

Previous Post Grønkålsomelet
Next Post Den Grønne Brændende Kærlighed

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0