Omelet

Grønkålsomelet

4 æg

En sjat iskoldt vand

Brieost (andet ost kan også bruges)

6 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver

Semi-dried tomater/soltørrede tomater

Ristede karl-johan svampe

  1. Pisk æggene sammen, tilsæt en sjat iskoldt vand, og en smule salt.
  2. Hæld æggemassen på en lille varm pande med fedtstof.
  3. Rør til æggemassen begynder at sætte sig. Tag den af varmen
  4. Læg ost, svampe, og frysetørret grønkål på den ene halvdel, luk den anden halvdel af æggemassen over fyldet.
  5. Bag i ovnen 10 min 180 grader.
  6. Anret på en tallerken
Previous Post Grønkålssorbet med vaniljeis
Next Post Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0