Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

The Kale Omelet

4 eggs

A slash of ice-cold water

Brie cheese (other cheese can also be used)

6 g Freeze-dried KaLOHAS + ® kale powder

Semi-dried tomatoes / sun-dried tomatoes

Roasted Karl-Johan mushrooms

Instructions:

  1. Beat the eggs together, add a dash of ice-cold water, and a little salt.
  2. Pour the egg mass into a small hot pan with fat.
  3. Stir until the egg mass begins to settle. Take it off the heat
  4. Place cheese, mushrooms, and freeze-dried kale on one half, closing the other half of the egg mass over the filling.
  5. Bake in the oven for 10 minutes at 180 degrees.
  6. Serve on a plate
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

DKK Danish krone
EUR Euro
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram