På den anden side af jorden – i Taiwan mødtes vi første gang med familien Wu i 2016.
Familien etablerede i 1949 en produktion af Økologisk brune ris i Yunlin. Siden da har firmaet udviklet sig med en produktion af glutenfri risbaserede produkter med lavt glykemisk indhold uden tilsætningsstoffer. Produkterne sælges i dag forbrugerpakninger i Taiwan, Australien, Japan, og i USA.
Med henblik på at forbedre produkternes indhold af protein, vitaminer, mineraler og bioakttive stoffer tilsætter Mr Wu og døtrene Grace, Anne og Marie i dag dansk KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver i produkterne.
I starten af 2020 aftalte vi, at Green Gourmet ville teste mulighederne for salg på vore breddegrader. Grundet COVID blev dette meget forsinket, men i dag kan vi tilbyde fra lager i Danmark til introduktionspriser:
Glutenfri pandekagemix med KaLOHAS®– klar til brug
Glutenfri Spaghetti med KaLOHAS® – klar til brug
Glutenfri Mei Mai Nudler med KaLOHAS ® klar til brug (kommer i september)
Find dem her på siden i vor shop https://green-gourmet.dk/vare/special-offer/ecial-offer/