En mor holder sin søn i armene på en strand

Investér i din krop og bliv klar til sommeren 2022

.

EN KROP ER IKKE BARE EN KROP!

.

Ryggardinerr

Din krop er den eneste ting, du er helt sikker på kommer til at følge dig hele livet. Derfor er det også vigtigt, at du passer godt på den.

Hos Green Gourmet har vi et mål om, at sundhed ikke skal være kompliceret og svært at opnå. Og så skal det være naturligt. I dag kan man hurtigt fare vild i diverse sundhedsprodukter og slankeprodukter. Det kan være uoverskueligt at gennemskue, hvad man egentlig får, når man står med produkt i hånden.

.

KaLOHAS – et rent og ærligt produkt

.

En skål med grønkålspulver på en link baggrund

Vi har længe vist at grønkål er en meget sund grøntsag. Faktisk en af de sundeste grøntsager, du kan finde på hylden her i Danmark. Men den friske grønkål er ikke nødvendigvis danskernes foretrukne grøntsag, når der skal tilberedes et måltid.

Da vi udviklede KaLOHAS® var det med henblik på, at grønkål skulle blive en fast del af danskernes hverdag. Vores frysetørrede grønkålspulver er økologisk og består kun af 100% ren grønkål, som dyrkes i det nordlige Europa. Og så udgør den en neutral, men sund ingrediens til alle slags måltider!

.

Små justeringer, store forandringer

Du kan købe KaLOHAS® portionspakket i breve, som let kan tilsættes til alt du indtager i din hverdag. Du skal altså ikke foretage en stor og drastisk kostændring. Du kan derimod blot nøjes med at tilsætte et brev til din smoothie, vand, kaffe, yogurt, suppe eller gryderet. You name it.

Når du tilsætter et brev KaLOHAS® til din portion, bliver det 2 g frysetørret grønkål rigere. Det lyder måske ikke af meget, men da alt vandet er fjernet, svarer det til 24 g frisk grønkål. Du får derfor automatisk en pæn portion vitaminer, mineraler, fibre og proteiner, som du ellers ville skulle tygge dig igennem, hvis du fik det frisk form.

Investér i din krop og opnå et vægttab inden sommeren 2022

Grønkål er ekstremt fiberrigt, og derfor opnår du en større mæthedsfornemmelse, som gør, at du ikke bliver snacksulten i løbet af dagen. Du vil derfor helt automatisk få en nedsat sult, som vil give resultater.

Din krop vil takke dig for de ekstra næringsstoffer, du helt ubemærket beriger den med, og du vil få et bedre forhold til din krop med tiden.

.

KaLOHAS

Marts er den måned, hvor der begynder at komme små hints til, at sommeren nærmer sig. Solen titter frem og regnvejrsdagene begynder at begynder måske at kunne tælles på én hånd om ugen.

Det sætter ofte tanker i gang om de stranddage, der er i sigte. Vores bedste råd er at styre udenom de usunde lynkure, men derimod foretage et klogere valg, der kommer til at gavne dig og din krop på den lange bane.

Hvis du drikker/spiser – 1 portion (2 g) KaLOHAS® – bioaktivt grønkålspulver – hver dag fra i dag,  så har du muligheden for at blive den bedste version af dig selv inden slutningen af maj.

Er du overbevist og klar til at starte din rejse med KaLOHAS® til at blive sommerklar? Se vores tilbud her, hvor du får nok portioner til at blive klar til sommeren. Investér i din krop og dens sundhed i dag.

.

Mød en tilfreds kunde

.

Previous Post Essentials Oils for All Your Food Receipes
Next Post Green Gourmet indleder samarbejde i Korea

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0