Velkommen til Green Gourmet

Green Gourmet er et innovativt mindre selskab, der tror på nødvendigheden af anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Hvad er kalohas?

? KaLOHAS grønkålspulver består af én simpel ingrediens: økologisk grønkål af den traditionelle type med skandinavisk oprindelse – INGEN tilsætningsstoffer.

?Vores grønkål er skånsomt høstet og behandlet ved lav temperatur for at bevare alle bioaktive forbindelser i den friske grønkål.

♾️ Brugermulighederne for KaLOHAS er uendelige. Det kan tilsættes alle væsker og madportioner. Varmt og koldt.

? KaLOHAS er produceret af Green Gourmet. Hos Green Gourmet tror vi på at bruge planternes naturlige forsvarssystem til at booste kroppens stofskifte.

? Hvad gør KaLOHAS speciel? Forarbejdningen af grønkålen ved skånsomme temperaturer sikrer, at de bioaktive ingredienser i naturlig grønkål bevares. Det tager længere tid på denne måde, men i sidste ende gør det pulveret mere nærende.

? KaLOHAS balancerer tarmsundheden. Det høje niveau af fibre (41%) vidner om det. Dette kan forhindre oppustethed eller løse bevægelser.

?‍⚕️ Vi er glade for at kunne præsentere gamechangeren i kampen mod sundhedsudfordringer såsom vægtkontrol, prædiabetes, LDL-kolesterol, blodsukkerniveau og knoglesundhed.

? Videnskabelige undersøgelser fra samarbejdende danske hospitalsuniversiteter dokumenterer flere gavnlige effekter ved brug af KaLOHAS. Og så er det certificeret af Fødevarestyrelsen.

Udnyt alle de gavnlige effekter ved grønkål

Vi har opsummeret nogle af de mest essentielle fordele ved at indtage grønkål. Der findes mange andre fordele ved grønkålen. Disse kan du læse mere om, hvis du går på opdagelse på vores hjemmesiden.

1. Det kan være en krævende opgave at tilberede grønkål og få det til at smage godt. Med KaLOHAS®+ skal du blot tilføje pulveret eller bladflagerne til din sædvanlige madretter, hvorefter du stadigvæk får alle de gavnlige effekter. 

2. Grønkål er rig på vitaminerne A, B, C, E og K. 

3. Grønkål har et lavt fedtindhold og indeholder få kalorier. 

4. Grønkål er en god kilde til kostfibre, som øger mæthed og gavner fordøjelsen. 

5. Grønkål styrker synet, synet, immunforsvaret og din hud og modvirker oxidativ stress. 

6. Grønkål hjælper med sårheling. 

7. Grønkål hjælper din krop med at omdanne dit indtag af mad til energi. 

8. Grønkål bidrager til din krops indtagelse af zink og magnesium, som kan afhjælpe kramper i musklerne. 

9. Grønkål hjælper din krop med at optage kalk, hvilket afhjælper din krops nedbrydelse af knoglerne. 

10. Det høje indtag af den fiberrige grønkål gavner dit hjerte-kar-system, idet fibrene er med til at sænke dit kolesteroltal. 

Kom i gang i dag

Alle ved at en sund krop ikke kan opnås på én dag. Med indtagelse af KaLOHAS+ kan du nøjes med at tilføje den lille portionspakke bestående af 2 g til dit indtag af mad, og samtidig opnå et indtag af nærringsstoffer som svarer til ikke mindre end 24 gram frisk grønkål. Det kan være svært at forestille sig, hvor meget det svarer til i frisk grønkål, men hvis du forestiller dig hvor let ét blad af grønkål føles i praksis, kan du nok forestille dig, hvor stor en portion frisk grønkål der skal til for at opnå samme mængde. Du får altså alle de gavnlige fordele i et brev, og du slipper for at skulle spise store mængder frisk grønkål.

Vi giver dig her fire gode tilbud, som er aktuelle i denne måned.

Previous Post Hvad gør KALOHAS unikt?
Next Post Kalohas - blandt seks udvalgte højdepunkter fra international diabetes-kost-konference ...

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0