Grønkålsfrittata

Ingredienser:

100 gram røget bacon i tern 

1 spsk. Smør 

3 æg

0,5 dl mælk

10 gram grønkålspulver

Tilberedning:

  1. Baconternene steges af på en pande
  2. Smør det ovnfaste fad med smørret imens ovnen varmes op
  3. Pisk æg, mælk og grønkålspulver sammen
  4. Put ingredienserne i fadet og bag det i ovnen ved 225 grader i 30 minutter

Nærringsindhold:

Tabel med nærringsindhold

Sunde lakseruller

15 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålsflager
1/4 liter fløde
8 skiver røget laks
1 tsk revet radisse
2 tsk citronsaft
1 tsk sukker
1 citron

  1. Pisk fløden
  2. Tilføj grønkålspulveret og det revede radisse
  3. Smag til med citronsaft og sukker
  4. Placer to skiver laks oven på hinanden og fyld to teskeer af grønkålsmassen på laksen 
  5. Rul laksen rundt om fyldet og anret rullerne på en tallerken
  6. Skær citronen i skiver til pynt og pynt rullerne med revet radisse 

Indbagt kylling og bacon

200 g kyllingebryst

75 g bacon

10 g frysetørret KaLOHAS+® grønkål flager

1 løg

3 fed hvidløg

1/2 red chili

1/2 rød peberfrugt

1/2 gul peberfrugt

2 spsk. olie

2 1/2 dl piskefløde 1/2 spsk.

karrypulver

1 tsk. salt

Peber

5 plader butterdej

  1. Skær kylling, bacon, peber, chili, hvidløg og løg til små tern og steg det. 
  2. Tilsæt grønkålen og fløden og lad det simre. Krydr med peber, salt og karry. Lad det køle af. 
  3. Rul butterdejen til en firkant. Læg fyldet på midten af butterdejen og luk den.
  4. Bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.

Grøn kartoffelmos med brændende kærlighed

Kartoffelmos:

1 kg kartofler

Mælk

Rigeligt smør

Groft salt

2 spsk. frysetørret KaLOHAS+® grønkål

Brændende kærlighed:

4-500 g stegeflæsk (Bacon kan også bruges)

4 fintsnittede løg

3 æbler i fine tern

  1. Kog kartoflerne møre i vand med salt.
  2. Mos dem let med et piskeris, tilsæt smør, og mælk til ønsket konsistens.
  3. Smag til med salt, og tilsæt grønkålspulver til sidst.
  4. Skær stegeflæsket i tern, kom det i en tykbundet gryde. Lad flæsket blive gyldent og sprødt over middel varme.
  5. Tilsæt løg og lad dem simre i fedtet fra flæsket i 10 min.
  6. Tilsæt de finthakkede æbletern lige inden servering.

Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise

Et stykke fin torsk pr. person

Fintsnittet gulerod, porre og knoldselleri.

Frysetørret KaLOHAS+®  grønkål

Ristede mandler i små stykker

Hakket purløg

Hollandaise tilsat blendet frysetørret Green Gourmet grønkålspulver

  1. Bag torsken i ovnen, 10 min 180 grader.
  2. Lad den hvile under stanniol i 10 min.
  3. Tag de fintsnittede grønsager og tilbered dem i en gryde med smør til de lige er møre.
  4. Lav en Hollandaise sauce (Den kan også købes færdig) kom grønkåls pulver i pisk til saucen er jævn og glat.
  5. Læg grønt i bunden af en tallerken.
  6. Anret den bagte torsk ovenpå, læg lidt sovs over torsken, og pynt

Grønkålsomelet

4 æg

En sjat iskoldt vand

Brieost (andet ost kan også bruges)

6 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver

Semi-dried tomater/soltørrede tomater

Ristede karl-johan svampe

  1. Pisk æggene sammen, tilsæt en sjat iskoldt vand, og en smule salt.
  2. Hæld æggemassen på en lille varm pande med fedtstof.
  3. Rør til æggemassen begynder at sætte sig. Tag den af varmen
  4. Læg ost, svampe, og frysetørret grønkål på den ene halvdel, luk den anden halvdel af æggemassen over fyldet.
  5. Bag i ovnen 10 min 180 grader.
  6. Anret på en tallerken
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0