Ingredienser:
100 gram røget bacon i tern
1 spsk. Smør
3 æg
0,5 dl mælk
10 gram grønkålspulver
Tilberedning:
- Baconternene steges af på en pande
- Smør det ovnfaste fad med smørret imens ovnen varmes op
- Pisk æg, mælk og grønkålspulver sammen
- Put ingredienserne i fadet og bag det i ovnen ved 225 grader i 30 minutter
Nærringsindhold:
15 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålsflager
1/4 liter fløde
8 skiver røget laks
1 tsk revet radisse
2 tsk citronsaft
1 tsk sukker
1 citron
- Pisk fløden
- Tilføj grønkålspulveret og det revede radisse
- Smag til med citronsaft og sukker
- Placer to skiver laks oven på hinanden og fyld to teskeer af grønkålsmassen på laksen
- Rul laksen rundt om fyldet og anret rullerne på en tallerken
- Skær citronen i skiver til pynt og pynt rullerne med revet radisse
200 g kyllingebryst
75 g bacon
10 g frysetørret KaLOHAS+® grønkål flager
1 løg
3 fed hvidløg
1/2 red chili
1/2 rød peberfrugt
1/2 gul peberfrugt
2 spsk. olie
2 1/2 dl piskefløde 1/2 spsk.
karrypulver
1 tsk. salt
Peber
5 plader butterdej
- Skær kylling, bacon, peber, chili, hvidløg og løg til små tern og steg det.
- Tilsæt grønkålen og fløden og lad det simre. Krydr med peber, salt og karry. Lad det køle af.
- Rul butterdejen til en firkant. Læg fyldet på midten af butterdejen og luk den.
- Bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Grøn kartoffelmos med brændende kærlighed
Kartoffelmos:
1 kg kartofler
Mælk
Rigeligt smør
Groft salt
2 spsk. frysetørret KaLOHAS+® grønkål
Brændende kærlighed:
4-500 g stegeflæsk (Bacon kan også bruges)
4 fintsnittede løg
3 æbler i fine tern
- Kog kartoflerne møre i vand med salt.
- Mos dem let med et piskeris, tilsæt smør, og mælk til ønsket konsistens.
- Smag til med salt, og tilsæt grønkålspulver til sidst.
- Skær stegeflæsket i tern, kom det i en tykbundet gryde. Lad flæsket blive gyldent og sprødt over middel varme.
- Tilsæt løg og lad dem simre i fedtet fra flæsket i 10 min.
- Tilsæt de finthakkede æbletern lige inden servering.
Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise
Et stykke fin torsk pr. person
Fintsnittet gulerod, porre og knoldselleri.
Frysetørret KaLOHAS+® grønkål
Ristede mandler i små stykker
Hakket purløg
Hollandaise tilsat blendet frysetørret Green Gourmet grønkålspulver
- Bag torsken i ovnen, 10 min 180 grader.
- Lad den hvile under stanniol i 10 min.
- Tag de fintsnittede grønsager og tilbered dem i en gryde med smør til de lige er møre.
- Lav en Hollandaise sauce (Den kan også købes færdig) kom grønkåls pulver i pisk til saucen er jævn og glat.
- Læg grønt i bunden af en tallerken.
- Anret den bagte torsk ovenpå, læg lidt sovs over torsken, og pynt
4 æg
En sjat iskoldt vand
Brieost (andet ost kan også bruges)
6 g frysetørret KaLOHAS+® grønkålspulver
Semi-dried tomater/soltørrede tomater
Ristede karl-johan svampe
- Pisk æggene sammen, tilsæt en sjat iskoldt vand, og en smule salt.
- Hæld æggemassen på en lille varm pande med fedtstof.
- Rør til æggemassen begynder at sætte sig. Tag den af varmen
- Læg ost, svampe, og frysetørret grønkål på den ene halvdel, luk den anden halvdel af æggemassen over fyldet.
- Bag i ovnen 10 min 180 grader.
- Anret på en tallerken