En tallerken med grønkålsfrittata

Grønkålsfrittata

Ingredienser:

100 gram røget bacon i tern 

1 spsk. Smør 

3 æg

0,5 dl mælk

10 gram grønkålspulver

Fremgangsmåde:

  1. Baconternene steges af på en pande
  2. Smør det ovnfaste fad med smørret imens ovnen varmes op
  3. Pisk æg, mælk og grønkålspulver sammen
  4. Put ingredienserne i fadet og bag det i ovnen ved 225 grader i 30 minutter
Næringsindhold (pr. 100g)

Energi (Kj/Kcal): 663,44 KJ.

Fedt (g): 13,18 g.

Mættede fedtsyrer (g): 5,70 g.

Kulhydrat (g): 1,33 g

Sukkerarter (g): 1,11 g

Protein (g): 7,23 g.

Salt (g): 0,03 g.

Previous Post Æble-tzaziki med KaLOHAS: En Frisk og Nærende Smagsoplevelse
Next Post Forfriskende 'slushie'

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0