Skål med æbletzaziki

Æble-tzaziki med KaLOHAS: En Frisk og Nærende Smagsoplevelse

Ingredienser:

Ingredienser

Et nip salt (efter smag)

2,5 dl græsk yoghurt

2 æbler, groft revet

1 stort fed hvidløg (ca. 1,5 små fed), finthakket eller presset

2,5 g KaLOHAS grønkålpulver

Tilberedning

  1. Kom græsk yoghurt i en skål.
  2. Tilsæt de groftrevne æbler og finthakket hvidløg.
  3. Drys KaLOHAS over og rør ingredienserne godt sammen, indtil blandingen er jævn og cremet.
  4. Smag til med salt og justér efter behov.

Servering

Denne dip er perfekt som en sund snack med grøntsagsstænger, som topping på bagte kartofler, eller som en lækker ledsager til grillet kød eller fisk.

Previous Post Sunde lakseruller
Next Post Grønkålsfrittata

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0