Lakseruller

Sunde lakseruller – Et luksus twist

Ingredienser

15 gram KaLOHAS® Økologisk grønkålspulver
1/4 liter fløde
8 skiver røget laks
1 tsk revet radisse
2 tsk citronsaft
1 tsk sukker
1 citron

Fremgangsmåde

  1. Pisk fløden
  2. Tilføj grønkålspulveret og det revede radisse
  3. Smag til med citronsaft og sukker
  4. Placer to skiver laks oven på hinanden og fyld to teskeer af grønkålsmassen på laksen 
  5. Rul laksen rundt om fyldet og anret rullerne på en tallerken
  6. Skær citronen i skiver til pynt og pynt rullerne med revet radisse 

Previous Post Indbagt kylling og bacon
Next Post Æble-tzaziki med KaLOHAS: En Frisk og Nærende Smagsoplevelse

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0