Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Glutenfrie pandekager og vafler

Denne opskrift er lavet på vores populære glutenfrie vaffel- og pandekagemix som er lavet på brunt rismel. Rismelblandingen består desuden af kokossukker, som giver pandekagerne en dyb sødme. Til sidst indeholder blandingen også vores bioaktive grønkålspulver, som ikke har en effekt på smagen, men som giver pandekagerne/vaflerne et sundt element. Du kan læse meget mere om de sundhedsmæssige fordele ved vores grønkålspulver her.

Ingredienser

150 g  grønkål/rismeldej (1 pakke Økologisk Vaffel- og pandekagemix)

2 æg

90-100 g mælk eller vand

20 g olie eller smeltet smør

Tilberedning

  1. Varm panden eller vaffeljernet
  2. Mix alle ingredienser i en skål
  3. Vafler: når vaffeljernet er varmt hældes ca 1 dl på og bages 8-10 min (afhængig af instruks på vaffeljernet)
    Pandekager: hæld 1 dl dej på panden. Når den dejen bobler vendes pandekagen således den bages på begge sider og har en gylden farve.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram