Pandekager serveret på et bord med hindbær og blåbær.

Glutenfrie pandekager og vafler

Denne opskrift er lavet på vores populære glutenfrie vaffel- og pandekagemix som er lavet på brunt rismel. Rismelblandingen består desuden af kokossukker, som giver pandekagerne en dyb sødme. Til sidst indeholder blandingen også vores bioaktive grønkålspulver, som ikke har en effekt på smagen, men som giver pandekagerne/vaflerne et sundt element. Du kan læse meget mere om de sundhedsmæssige fordele ved vores grønkålspulver her.

Ingredienser

150 g  grønkål/rismeldej (1 pakke Økologisk Vaffel- og pandekagemix)

2 æg

90-100 g mælk eller vand

20 g olie eller smeltet smør

Tilberedning

  1. Varm panden eller vaffeljernet
  2. Mix alle ingredienser i en skål
  3. Vafler: når vaffeljernet er varmt hældes ca 1 dl på og bages 8-10 min (afhængig af instruks på vaffeljernet)
    Pandekager: hæld 1 dl dej på panden. Når den dejen bobler vendes pandekagen således den bages på begge sider og har en gylden farve.
Previous Post Ingefærshot - nem opskrift

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0