Denne opskrift er lavet på vores populære glutenfrie vaffel- og pandekagemix som er lavet på brunt rismel. Rismelblandingen består desuden af kokossukker, som giver pandekagerne en dyb sødme. Til sidst indeholder blandingen også vores bioaktive grønkålspulver, som ikke har en effekt på smagen, men som giver pandekagerne/vaflerne et sundt element. Du kan læse meget mere om de sundhedsmæssige fordele ved vores grønkålspulver her.
Ingredienser
150 g grønkål/rismeldej (1 pakke Økologisk Vaffel- og pandekagemix)
2 æg
90-100 g mælk eller vand
20 g olie eller smeltet smør
Tilberedning
- Varm panden eller vaffeljernet
- Mix alle ingredienser i en skål
- Vafler: når vaffeljernet er varmt hældes ca 1 dl på og bages 8-10 min (afhængig af instruks på vaffeljernet)
Pandekager: hæld 1 dl dej på panden. Når den dejen bobler vendes pandekagen således den bages på begge sider og har en gylden farve.