Overvægt

Overvægt er en tilstand, hvor BMI > 25, mens fedme er defineret som BMI > 30.

Hvis du er overvægtig, har du større risiko for at få type 2-diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet fedtindhold i blodet, hjertesygdomme, slagtilfælde, problemer med muskler og knogler og visse former for kræft.

Hvis du er overvægtig, er vægttab derfor ikke kun for skønhedens skyld, men også for sundhedens. Du behøver ikke at tabe dig meget for at forbedre dit helbred, et par kilo kan gøre en stor forskel.

Den mest effektive og naturlige måde at tabe sig på er at spise sundt og dyrke motion. Men det er faktisk ikke nemt at dyrke nok motion, og slankekure er som regel kedelige, ikke velsmagende, og valgmulighederne er meget begrænsede. Den gode nyhed er, at vi har en nem og naturlig måde at hjælpe dig med at opnå et langsigtet og sundt vægttab, uden at du behøver at ændre din kost.

KaLOHAS®

KaLOHAS®

KaLOHAS® er en økologisk funktionel fødevare fremstillet af grønkål. Den har et lavt kalorieindhold, næsten ingen fedtstoffer, 25% protein og er ekstremt rig på kostfibre – næsten 50%. Kostfibre er kendt for at give en følelse af mæthed uden at få energi, hvilket gør KaLOHAS® til et godt valg til vægtkontrol.

Reducer madindtag og kropsvægt

En laboratorieundersøgelse har vist, at KaLOHAS® ud over fibre også har mange bioaktive forbindelser, der direkte kan fremme mæthedsfornemmelsen og dermed hjælpe dig med at kontrollere fødeindtagelsen og reducere kropsvægten. En klinisk undersøgelse foretaget af Aarhus Universitet viser også tydeligt, at KaLOHAS® reducerer kalorieindtag og kropsvægt samt insulinresistens hos type 2-diabetespatienter, og der er også en klar tendens til at reducere blodsukker- og kolesterolniveauet.

Let og simpelt at bruge

KaLOHAS® kan bruges i alle måltider, smoothies, yoghurt, is, brød, fars, sovse og kage, småkager… alt, hvad du kan tænke dig. Du behøver ikke længere at “lide” under den kedelige slankekur, bare tilsæt KaLOHAS® til din mad eller drikke, så har du din egen sunde kost. KaLOHAS® er designet som en lille pose, der er nem at have med og har lang holdbarhed, så du kan nyde din sunde kost når som helst og hvor som helst.

Med en vane med indtag dine 2 g Kalohas hver morgen kan du spise og drikke som normalt resten af dagen… og opnå dit optimale velbefindende.

Kalohas er lavet af én ingrediens: 100% ren, økologisk grønkål.

Related products

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0