Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Hvordan hjælper grønkål med restitution og træthed

Du er sikkert et meget aktivt menneske, som ud over at træne forstår værdien af restitution. Restitution er en betegnelse, der henviser til den hvileperiode, hvor kroppen sunder sig og samler kræfter efter intens, fysisk aktivitet. En del af god restitution er indtagelsen af kalium og C-vitamin. Hos Green Gourmet kan du bestille KaLOHAS+ grønkålspulver, som er rig på netop kalium og C-vitamin. Vi vil gerne støtte dine bestræbelser for at opnår en sund og stærk krop.

Uden mulighed for restitution vil din krop blive udsat for så meget belastning, at det vil have nogle negative konsekvenser. Muskelfibrene, som er blevet belastet under træning, vil ikke nå at reparere. Det kunne føre til, at man ikke kan ryste en følelse af træthed af sig. Det skyldes, at man ikke i tilstrækkelig grad har givet kroppen tid nok til at reparere. Derfor er hvile noget, kroppen ikke kan undvære. Man kunne faktisk risikere at miste muskelmasse, hvis man ikke holder pauser, som hjælper kroppen til at genopbygge sig. Så det er ikke ligegyldigt, om man holder træningspauser eller ej.

KaLOHAS+ – En vigtig del af kroppens restitution

Det kan godt være, at du tænker, at fordi du er i virkelig god form, at du ikke behøver at holde træningspauser. Virkeligheden er, at din krop reagerer ligesom enhver anden krop. Forskellen ligger i, at din veltrænede krop har evnen til at komme sig hurtigere, fordi den er vant til at klare intens aktivitet. Søvn er også med til at give kroppen den hvile, der skal til for, at den kan samle kræfter. At tage sig en lur i løbet af dagen er også en god måde, hvorpå man kan hjælpe kroppen på vej i den rigtige retning.

Som allerede sagt kan KaLOHAS+ grønkålspulver være en medvirkende faktor, der hjælper kroppen til at komme sig og få nye kræfter. Det høje indhold af kalium gør KaLOHAS+ drikke interessante som et eventuelt elektrolytisk supplement. Det gælder både før og efter hård træning eller sportsudøvelse. Det høje indhold af C-vitamin og antioxidanter er med til at reducere den oxidative skade, der opstår under træning. Desuden har vores grønkålspulver et lavt kalorieindhold og glykæmisk indeks. Derfor giver det ikke unødige stigninger i blodsukkeret. Det gør KaLOHAS+ til et rent naturprodukt, der passer ind i enhver træningsplan.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram