Kartoffelmos

Grøn kartoffelmos med brændende kærlighed

Kartoffelmos:

1 kg kartofler

Mælk

Rigeligt smør

Groft salt

2 spsk. frysetørret KaLOHAS+® grønkål

Brændende kærlighed:

4-500 g stegeflæsk (Bacon kan også bruges)

4 fintsnittede løg

3 æbler i fine tern

  1. Kog kartoflerne møre i vand med salt.
  2. Mos dem let med et piskeris, tilsæt smør, og mælk til ønsket konsistens.
  3. Smag til med salt, og tilsæt grønkålspulver til sidst.
  4. Skær stegeflæsket i tern, kom det i en tykbundet gryde. Lad flæsket blive gyldent og sprødt over middel varme.
  5. Tilsæt løg og lad dem simre i fedtet fra flæsket i 10 min.
  6. Tilsæt de finthakkede æbletern lige inden servering.
Previous Post Bagt torsk med grønkålsjulienne og grøn hollandaise
Next Post Indbagt kylling og bacon

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0