Skål med æbletzaziki

Æble-tzaziki med KaLOHAS: En Frisk og Nærende Smagsoplevelse

Prøv denne cremede æble-yoghurt dip med KaLOHAS – en nem og nærende opskrift perfekt til snacks, salater eller som tilbehør. Sundhed møder smag!

Ingredienser:

Ingredienser

Et nip salt (efter smag)

2,5 dl græsk yoghurt

2 æbler, groft revet

1 stort fed hvidløg (ca. 1,5 små fed), finthakket eller presset

2,5 g KaLOHAS Økologisk grønkålpulver

Tilberedning

  1. Kom græsk yoghurt i en skål.
  2. Tilsæt de groftrevne æbler og finthakket hvidløg.
  3. Drys KaLOHAS over og rør ingredienserne godt sammen, indtil blandingen er jævn og cremet.
  4. Smag til med salt og justér efter behov.

Servering

Denne dip er perfekt som en sund snack med grøntsagsstænger, som topping på bagte kartofler, eller som en lækker ledsager til grillet kød eller fisk.

Previous Post Sunde lakseruller - Et luksus twist
Next Post Grønkålsfrittata med KaLOHAS

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0