Efter mange måneders forberedelse og planlægning er første palle med KaLOHAS ankommet til Korea. Green Gourmet har indledt et samarbejde med koreanske VariusLaboratories. Dette er med henblik på at introducere KaLOHAS, den bioaktive frysetørrede grønkål, til det koreanske marked.
Den første palle ankom til kontoret sidste uge. Hos teamet i Green Gourmet er vi henrykte over at endnu skridt på rejsen nu er overstået. Vi har en drøm om, at det skal være nemt for alle at gavne deres krop med de vitaminer, proteiner og mineraler, som kroppen har brug for. Dette er et stort skridt i denne retning.
Projektet har et videnskabeligt perspektiv, der skal sikre at den asiatiske del af verden bliver informerede om de sundhedsmæssige fordele ved at indtage grønkål. Her har vi allieret os med Jin H. Lee. Jin har med stor interesse sat sig for at kommunikere den videnskabelige baggrund for at indtage frysetørret grønkål. Han har desuden ikke mindst hjulpet med de administrative vanskeligheder, der ligger bag at få godkendt forsendelse og registrering til et udenlandsk marked.
I forbindelse med opstart af projektet har vi lanceret en crowdfunding-kampagne på den koreanske platform Wadiz.
Vi glæder os til at tage jer med på rejsen, og håber på at I vil følge med.
– Teamet bag Green Gourmet