Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Indbagt kylling og bacon

200 g kyllingebryst

75 g bacon

10 g frysetørret KaLOHAS+® grønkål flager

1 løg

3 fed hvidløg

1/2 red chili

1/2 rød peberfrugt

1/2 gul peberfrugt

2 spsk. olie

2 1/2 dl piskefløde 1/2 spsk.

karrypulver

1 tsk. salt

Peber

5 plader butterdej

  1. Skær kylling, bacon, peber, chili, hvidløg og løg til små tern og steg det. 
  2. Tilsæt grønkålen og fløden og lad det simre. Krydr med peber, salt og karry. Lad det køle af. 
  3. Rul butterdejen til en firkant. Læg fyldet på midten af butterdejen og luk den.
  4. Bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

DKK Dansk krone
EUR Euro
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram