Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Indbagt kylling og bacon

200 g kyllingebryst

75 g bacon

10 g frysetørret KaLOHAS+® grønkål flager

1 løg

3 fed hvidløg

1/2 red chili

1/2 rød peberfrugt

1/2 gul peberfrugt

2 spsk. olie

2 1/2 dl piskefløde 1/2 spsk.

karrypulver

1 tsk. salt

Peber

5 plader butterdej

  1. Skær kylling, bacon, peber, chili, hvidløg og løg til små tern og steg det. 
  2. Tilsæt grønkålen og fløden og lad det simre. Krydr med peber, salt og karry. Lad det køle af. 
  3. Rul butterdejen til en firkant. Læg fyldet på midten af butterdejen og luk den.
  4. Bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
is an innovative small company that, with awe, works and believes in the need to continue the ancestral proud traditions of using original, plant-based, functional raw materials in the treatment of today's natural lifestyle diseases.
Statutory statement: the statements contained herein are not considered health claims by the authorities. Users should conduct their own legal and suitability studies to ensure compliance with all national requirements. These statements have not been evaluated by the US Food and Drug Administration. The products are not intended to diagnose, cure or prevent any diseases

Contact

Telephone: +45 28 19 84 01
E-mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Address: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram