Indbagt kylling/bacon

Indbagt kylling og bacon

200 g kyllingebryst

75 g bacon

10 g frysetørret KaLOHAS+® grønkål flager

1 løg

3 fed hvidløg

1/2 red chili

1/2 rød peberfrugt

1/2 gul peberfrugt

2 spsk. olie

2 1/2 dl piskefløde 1/2 spsk.

karrypulver

1 tsk. salt

Peber

5 plader butterdej

  1. Skær kylling, bacon, peber, chili, hvidløg og løg til små tern og steg det. 
  2. Tilsæt grønkålen og fløden og lad det simre. Krydr med peber, salt og karry. Lad det køle af. 
  3. Rul butterdejen til en firkant. Læg fyldet på midten af butterdejen og luk den.
  4. Bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Previous Post Grøn kartoffelmos med brændende kærlighed
Next Post Sunde lakseruller

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0