10 års ekspertise i branchen
Green Gourmet har eksisteret siden 2013. Siden da er der sket meget. Nedenfor finder du en tidslinje over milepæle i vores virksomheds historie.
Historien om Green Gourmet
2013
Green Gourmet bliver etableret som en eksportvirksomhed for danske kvalitetsfødevarer til Japan.
Blandt kerneprodukterne er salt, chokolade og laks.
2014
Efter produktions- og markedsmodningsprocessen for produktet KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver og KaLOHAS® bioaktive grønkålsblade. Produktet blev registreret i Japan og forberedt til eksport – og hjemmemarkedet.
2015
Efter produktions- og markedsmodningsprocessen for produktet KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver ogKaLOHAS® bioaktive grønkålsblade. Produktet blev registreret i Japan og forberedt til eksport – og hjemmemarkedet.
2016
Proces- og eksportudvikling af tørret grønkålspulver og -blade til salg til industrien i Japan og Taiwan er etableret.
2017
Iværksættelse af videnskabelige undersøgelser med henblik på at opnå dokumentation for effekter på livsstilssygdomme og salg til ernærings- og kosmetiksegmentet.
Der bliver også etableret eksport af KaLOHAS® til detailhandel og bulk til Malaysia og Dubai.
2018
Der bliver opnået in vitro-evidens for udskillelse af GLP-1-hormonet på Aarhus Universitet (Foulum).
2019
Et klinisk projekt på Aarhus Universitet påviser en vigtig videnskabelig afhandling om positive effekter på diabetes 2-patienter efter indtagelse af KaLOHAS på GLP1-udskillelse, blodsukkerniveauer og LDL-kolesterol – se White Papers. Udgivelse følger.
Markedsudviklingen under COVID fik os til at teste online e-handel med Tmall i Kina med lovende resultater.
2021
Et klinisk projekt på Aarhus Universitet påviser en vigtig videnskabelig afhandling om positive effekter på diabetes 2-patienter efter indtagelse af KaLOHAS på GLP1-udskillelse, blodsukkerniveauer og LDL-kolesterol – se White Papers. Udgivelse følger.
Markedsudviklingen under COVID fik os til at teste online e-handel med Tmall i Kina med lovende resultater.
2022
Vores projekt “From Healthy Food to Nutritional Ingredient” kom frem til vigtige resultater vedrørende indholdet af de bioaktive forbindelser, hvoraf Synaptic acid kan være den primære drivkraft bag GLP1-induktionen af KaLOHAS, se White Papers. Udgivelse følger.
Det kan gøre det lettere at reducere fødeindtagelsen, forbedre insulinresistensen og stabilisere blodsukkerniveauet – vigtige faktorer for at opretholde en sund metabolisme.
Fremragende resultater fra forbrugere i Kina fik os til at oprette en salgskanal på www.amazon.de/greengourmet og andre kanaler for detailprodukter.