Teamet

Mød Teamet

Fra Green Gourmet

Meddelelse fra CEO

Lad være med at drømme – begynd at leve.

Velkommen til Green Gourmets verden, hvor vi gør drømme til virkelighed, idet usund livsstil transformeres til sund livsstil ved at anvende oprindelig grønkåls iboende kraft og næring. Nemt, hurtigt og med effekt på dit velbefindende . Som grundlægger og direktør for Green Gourmet er det mit privilegium at introducere dig for et revolutionerende koncept, der forener nydelse med velvære – KaLOHAS.

Det er ikke bare en drøm; det er en levemåde, vi kalder KaLOHAS® – brug grønkål til at leve, økologisk, sundt og bæredygtigt. Hos Green Gourmet omfavner og respekterer vi naturens iboende helbredende værdier.

Det, der adskiller KaLOHAS®, er den specifikke oprindelige type grønkål og vores forpligtelse til videnskabelig validering af effekt. I samarbejde med anerkendte forskere ved Aarhus Universitet, Danmark, har vi dedikeret det seneste årti til at etablere uigendrivelige beviser for de gavnlige virkninger af KaLOHAS® der medvirker til at bekæmpe almindelige menneskelige livsstilsproblematikker.

I bund og grund er KaLOHAS® ikke kun et produkt; det er en præpatenteret løsning til velvære hele livet -tilgængelig for alle. Green Gourmet inviterer dig til at begive dig ud på en rejse, hvor forkælelse møder velvære, og hvor dit helbred er i centrum. Vær med os i at omfavne KaLOHAS® – nøglen til et sundere, gladere og mere levende liv – uden bivirkninger.

Tak fordi du indpasser Kalohas livsstil – dit hoved, din krop og mave vil takke dig – hver dag.

– Ulla Andersen, CEO og grundlægger, Green Gourmet

Teamet bag Green Gourmet

Kvalitet frem for kvantitet – det gælder både produkter og mennesker.

Ulla Andersen

Administrerende direktør

Katrine Rønn

Marketingchef & SoMe-assistent dddddddd

Yuan Yue

Videnskabelig rådgiver. Post.doc, ph.d. i mikrobiologi.

Per Bendix Jeppesen

Videnskabelig rådgiver, Ass. Prof., ph.d. Aarhus Universitetshospital

Rådgivende udvalg

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0