Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Om Os

GREEN GOURMET


er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, tror og arbejder på at videreføre forfædrenes stolte tradition for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandling af naturlige livsstilssygdomme.
Historie
Ansatte

Green Gourmets historie

COVID-19 fik stor betydning for alle, og specielt for markedet for grønkålspulver og plantebaseret kost, hvorfor vi startede vort online salg via egen webshop på eksportmarkederne i Japan, Taiwan og Kina. Derudover udvikles der fortsat på nye relevante grønkålsbaserede produkter således, at KaLOHAS® også fremtidigt vil kunne indgå i menneskers bestræbelser på at leve sundt.
Vort projekt fra 2020 blev således først fysisk afsluttet i 2021 – men heldigvis med meget positive resultater som publiceres i 2022.

2021

På baggrund af vort in vitro evidens for udskilning af GLP-1-hormonet ved Aarhus Universitet (Foulum) 2018 og det tidligere gennemførte MAX VEG projekt fra Århus Universitet igangsattes det kliniske projekt i samarbejde med FFI på Aarhus Universitets Hospital med henblik på evidens for grønkåls indvirkning på livsstilssygdomme.

Forventet afslutning af projekt er ultimo 2021 
Publicering af resultat: 1. kvartal 2022

2020

Fokus på projektarbejde – med henblik på evidens KaLOHAS® for virkning mod øget forekomst af livsstilssygdomme. Etablering af distributionssamarbejde med ARICHA Indien. KaLOHAS kommer til Indien /Ayurvediske urter og krydderier fra Indien kommer til EU

2019

In vitro evidens for udskilning af GLP-1-hormonet ved Aarhus Universitet (Foulum)

2018

Eksport af KaLOHAS® detail og bulk til Malaysia/Dubai etableres – igangsætning af videnskabelige undersøgelser med henblik på opnåelse af evidens for virkning på livsstilssygdomme og salg til ernærings- og kosmetiksegmentet

2017

Proces- og eksportudvikling af tørret bulk grønkålspulver og -blade for salg til industri i Japan/Taiwan etableres

2016

Efte produktions- og markedsmodningsproces af produktet "Økologisk KaLOHAS® - bio-aktivt grønkålspulver/grønkålsblade" blev produktet registeret i Japan og hermed klargjort til eksport – og hjemmemarkedet.

2015

Efter indgående markedsundersøgelser i Japan, vedrørende salg af funktionelle plantebaserede
danske varer, besluttede vi i 2014 at starte produktion baseret på den sundeste af grønsager fra vores region; oprindelig dansk grønkål.

2014

Green Gourmet bliver et etableret eksportselskab for danske højkvalitets fødevarer til Japan (salt/chokolade/laks)

2013

Mød de ansatte

Ulla

Ulla Andersen

Direktør - salg, eksport, produktion, administration
ulla.andersen@green-gourmet.dk

Ronni Sørensen

Partner – salgsansvarlig Danmark
ronni.sorensen@green-gourmet.dk
Ronni
Yuan

Yuan Yue

Post.doc, PhD mikrobiologi
yuan.yue@green-gourmet.dk
Katrine

Katrine Rønn

Marketing Manager og SoMe-assistent
katrine.roenn@green-gourmet.dk

Flere ansatte?

Title
Kort tekst

Aron Rodel

Marketing Trainee
aron.rodel@green-gourmet.dk
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
apartmentheartenvelopestoreleafeartharrow-uparrow-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram