er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, tror og arbejder på at videreføre forfædrenes stolte tradition for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandling af naturlige livsstilssygdomme.
Historie
Ansatte
Green Gourmets historie
COVID-19 fik stor betydning for alle, og specielt for markedet for grønkålspulver og plantebaseret kost, hvorfor vi startede vort online salg via egen webshop på eksportmarkederne i Japan, Taiwan og Kina. Derudover udvikles der fortsat på nye relevante grønkålsbaserede produkter således, at KaLOHAS® også fremtidigt vil kunne indgå i menneskers bestræbelser på at leve sundt. Vort projekt fra 2020 blev således først fysisk afsluttet i 2021 – men heldigvis med meget positive resultater som publiceres i 2022.
2021
På baggrund af vort in vitro evidens for udskilning af GLP-1-hormonet ved Aarhus Universitet (Foulum) 2018 og det tidligere gennemførte MAX VEG projekt fra Århus Universitet igangsattes det kliniske projekt i samarbejde med FFI på Aarhus Universitets Hospital med henblik på evidens for grønkåls indvirkning på livsstilssygdomme.
Forventet afslutning af projekt er ultimo 2021 Publicering af resultat: 1. kvartal 2022
2020
Fokus på projektarbejde – med henblik på evidens KaLOHAS® for virkning mod øget forekomst af livsstilssygdomme. Etablering af distributionssamarbejde med ARICHA Indien. KaLOHAS kommer til Indien /Ayurvediske urter og krydderier fra Indien kommer til EU
2019
In vitro evidens for udskilning af GLP-1-hormonet ved Aarhus Universitet (Foulum)
2018
Eksport af KaLOHAS® detail og bulk til Malaysia/Dubai etableres – igangsætning af videnskabelige undersøgelser med henblik på opnåelse af evidens for virkning på livsstilssygdomme og salg til ernærings- og kosmetiksegmentet
2017
Proces- og eksportudvikling af tørret bulk grønkålspulver og -blade for salg til industri i Japan/Taiwan etableres
2016
Efte produktions- og markedsmodningsproces af produktet "Økologisk KaLOHAS® - bio-aktivt grønkålspulver/grønkålsblade" blev produktet registeret i Japan og hermed klargjort til eksport – og hjemmemarkedet.
2015
Efter indgående markedsundersøgelser i Japan, vedrørende salg af funktionelle plantebaserede danske varer, besluttede vi i 2014 at starte produktion baseret på den sundeste af grønsager fra vores region; oprindelig dansk grønkål.
2014
Green Gourmet bliver et etableret eksportselskab for danske højkvalitets fødevarer til Japan (salt/chokolade/laks)
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.
Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme