Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Min Konto
Tilbud

Tilbud: Den indiske pakke

kr.104,40

Vores indiske pakke indeholder

  • Fire Balance Ayurvedisk urte-te 12 teposer
  • Slimming Ayurvedisk urtete 12 teposer
  • Golden Latte Ayurvedisk urte drik 100 g
  • Ingefærpulver (krydderi tilsættes mad og drikke) 50 g
  • Gurkemejepulver (krydderi tilsættes mad og drikke) 100 g

 

EAN: 8906018570042, 8906018570066, 8906018570097, 8906018570240, 8906018570134 Varenummer (SKU): tilbud-den-indiske-pakke Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Dette tilbud indeholder hver af de nedenstående produkter

Fire Balance urtete – 12 breve.

Urte-te der balancerer hud, åndedræt, kropsvarme, søvnløshed, hyperaktivitet og eksplosiv energi i disse udfordrende tider.

Slimming urtete - 12 breve

Herbal infusion er en laksativ (uddrivende)  ayurvedisk urtete blandet af rene økologiske urter

Let, forfriskende og slankende

Ingredienser: Mulethi, fennikel, triphala, trikatu (peber nigrum, peber longum, ingefær) Guggul, Ajwain, sort kommen

Golden latte – 100 g

Økologisk gurkemeje, ingefær og sort peber blandes med mælk og bliver til ”golden milk”. Gurkemeje anvendes i helseverdenen især mod fordøjelsesproblemer smerter og ubehag i den øvre maveregion, oppustethed, fordøjelsesbesvær, mavesår og inflammatoriske lidelser.

Sikkim Gurkemeje – 100 g

Denne gurkemeje fra Sikkim-bjergene anvendes som hovedingrediens i "Golden Milk" Den tørrede rod får i pulveriseret form den gyldne farve og specifikke smag. Roden kan også anvendes i frisk form eller som tørret pulver og er populær i bagværk, gryderetter og supper. I kosmetikverdenen anvendes gurkemeje udvendigt og giver huden et gyldent skær.

Gurkemejepulver opløses i sammen med fedtstof eller vand.

Gurkemeje ekstrakt –  1 g/dag i 60 dage  frigiver opløst i vand yderligere helbredende bioaktive stoffer med effekter, specielt på inflammatoriske lidelser og reducerer gigt -  ømhed og hævelser i skulder-knæ- og hofteled.

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram