Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Min Konto
Tilbud

Tilbud: Økologisk og glutenfri pandekagemix

DKK99,00

OBS! Disse pandekager er på tilbud, da de står til bedst før 15. september 2022.

Du sparer kr 42,55

Består af økologisk brunt rismel, kokussukker og KaLOHAS+ bioaktivt grønkål og er derfor glutenfri!

Tilberedning:

150 g  grønkål/rismeldej (1 pakke Økologisk Vaffel- og pandekagemix)

2 æg

90-100 g mælk eller vand

20 g olie eller smeltet smør

  1. varm panden eller vaffeljernet
  2. Mix alle ingredienser i en skål
  3. a) (Vafler) når vaffeljernet er varmt hældes ca 1 dl på og bages 8-10 min (afhængig af instruks på vaffeljernet)
    b) (Pandekager) hæld 1 dl dej på panden. Når den dejen bobler vendes pandekagen således den bages på begge sider og har en gylden farve.
EAN: 4710799310131 Varenummer (SKU): pandekagepakken-oekologisk-og-glutenfri-pandekagem Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

OBS! Disse pandekager er på tilbud, da de står til bedst før 15. september 2022.

Du sparer kr 42,55

Denne pandekage- og vaffelmix er perfekt til dig, der ønsker en unik pandekageoplevelse. Pandekagerne har nemlig en meget karakteristisk smag, idet de er sødet med kokossukker. Desuden indeholder vores mix vores KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver, som bidrager til, at du får en masse vitaminer og næringsstoffer, uden at det påvirker smagsoplevelsen.

Perfekt til dig, som ønsker en hyggelig stund med familien, og desuden perfekt til personer med glutenallergi, da vores mix er glutenfri, idet "melet" er lavet på hele brune riskorn.

Hos teamet bag Green Gourmet er vi ekstra glade for at forkæle os selv og dem vi har kær med pandekagerne i weekenderne, eller på en grå dag henover sommeren, hvor dagen ikke kalder på udendørsaktiviteter.

pandekagemix

Er pandekager sunde?

Er pandekager sunde? Når du laver dem med sunde ingredienser, kan pandekager være en sund morgenmadsmulighed. Disse sunde pandekager er lavet med fuldkornsbrunrisel, som har fibre til at holde dig mæt. De vil ikke øge dit blodsukker, som pandekager lavet af universalmel kan.

Bedste gluten-fri pandekager ?

Importeret fra Taiwan tilbyder vi en færdigblanding til de sundeste glutenfri pandekagmix lavet af brune riskorn og dansk KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver tilsat kokossukker, som giver en sød og karakteristisk smag – ingen tilsætningsstoffer

Køb i dag og bliv klar til at holde en fest for familien og venner!

Hvilket land kommer pandekager fra?

600 f.Kr. - Den første registrerede omtale af pandekager går tilbage til antikke Grækenland og kommer fra en digter, der beskrev varme pandekager i et af sine skrifter. 1100 e.Kr. – Fastelavn (pandekagedag) bliver en traditionel måde at bruge mejeriprodukter på inden udlån – pandekagemorgenmaden er født.

Du kunne også være interesseret i...

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram