Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Økologisk Ingefær Pulver 50 g

kr.21,00

Ingefær er en urt. Rhizomen-roden bruges som krydderi og som naturmedicin.

Ingefær (Zingiber officinale) indgår i en plantefamilie med kardemomme og gurkemeje. Den del af ingefærplanten, som bruges som urtemedicin, er rhizomet.

Ingefær bruges i behandlingen af forskellige betændelsemaveproblemer, forstoppelse, morgenutilpashed, dårlig mave, diarre, svimmelhed, opkastninger eller ved manglende appetit.

Læs om de sundhedsmæssige fordele her

På lager

EAN: 8906018570240 Varenummer (SKU): 1116 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Anvendelse: Den kan bruges frisk, tørret og pulveriseret i drikke, madopskrifter, brød, kager, desserter

eller i oliemarinader.

 

Specifikationer

1116 Ginger powder

Vejl. Udsalgspris: 18,50 exw ex moms

Ingredienser: 100% ingefær

Indhold: 50 g

Pakning: ziplock

Oprindelsesland: Odisha, Indien

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram