Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Min Konto

Øko Ayurvedic Fire Balance urte-te, 12 teposer/24 serveringer

kr.28,95

KØB 6 pakker og få 20% rabat

Urteinfusioner er et sundt alternativ til drikkevarer med koffein. De laves på urter, blomster og rødder. De individuelle urter bliver blandede efter traditionelle opskrifter. Dette er med til at forstærke effektiviteten i deres aktive ingredienser

Når Fire (ild) elementet i kroppen er i balance føles varme, vækst, udvidelse og glæde.

Når der er for meget ild i kroppen kan det gå ud over hud, åndedræt, kropsvarme og forårsage kraftig sved, søvnløshed, hyperaktivitet og eksplosiv energi.

Ved sådanne ubalancer er Fire Balance herbal infusion en dejlig drik, der balancerer ophedning af kroppen til behagelig varme.

På lager

EAN: 8906018570042 Varenummer (SKU): 1102 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ayurveda (FOR LIVET) 

Godt helbred afhænger af evne til fuldt ud at kunne fordøje og metabolisere  mad og drikke. Følelses- og sansemæssige  indtryk  indvirker kraftigt.

Ved højt energiniveau opbygges væv og affaldsprodukter fjernes naturligt . Vi fyldes naturligt med entusiasme og glæde!  som er basis for mental klarhed, fysisk styrke og et godt immunsystem.  Ved lavt energiniveau og dårlig fordøjelse dårlig ophobes affaldsstoffer i vores krop hvilket resulter i:

Hvidt/gulligt lag på tunge, allergi, hovedpine, træthed, kroniske smerter, nedsat energi, dårlig hukommelse, føler sig tåget, angst, depression, humørsvingninger, kløende eller betændt hud, kropslugt, overdreven trang til salt eller sukkerholdigt mad.

Ayurvediske urteblandinger medvirker til at skabe balance i de forskellige energier (de 4 Doshas). Fire balance medvirker til reetablering af balancen  når du er "overophedet"   stakåndet, søvnløs eller hyperaktiv,  og søger ro.

Indtages som varm drik eller som forfriskende iste.

Specifikationer

1102 Fire balance - herbal infusionVejl. Udsalgspris: 169,00 kr

Ingredienser: Lakrids (Glycyrrhiza glabra), ingefær (Zingiber officinale), Kardemomme (Elettaria cardamomum), kanel (Cinnamomum zeylanicum), fennikel (Foeniculum vulgare), rosenblade (Rosa) , koriander (Coriandrum sativum)

Indhold: 144 g

Pakning: Ziplock

Oprindelsesland: Indien

EAN: 8906018570042

1102 og 1102-1 specifikationer

1102 Fire balance - herbal infusion

Du kunne også være interesseret i...

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram