Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Min Konto
Tilbud

KaLOHAS - køb 3 få 4

kr.507,00

Gør din sundhed nem og effektfuld; Drik din KaLOHAS® grønkål

Vi kører igen en af vores mest populære tillbud på kalohas. Nemlig, køb 4, betal for 3 æsker.

  • Du får 25 portioner kalohas pr. æske
  • Normalpris for én æske er 169 kroner
  • Dette tilbud giver en pris pr. brev på kun 5,07 kroner.

Læs mere om kalohas nedenfor⬇️

EAN: 5700002087966 Varenummer (SKU): 815-5 Kategorier: ,

Beskrivelse

🥬 KaLOHAS pulver består af én simpel ingrediens: økologisk grønkål af den ældgamle type med skandinavisk oprindelse – INGEN tilsætningsstoffer.

🌱Vores originale ikke-GMO-grønkål er skånsomt høstet og behandlet ved lav temperatur for at bevare alle bioaktive forbindelser i den friske grønkål.

♾️ Brugermulighederne for KaLOHAS er uendelige. Det kan tilsættes alle væsker og madportioner. Varm og kold.

💌 Vi ønsker at gøre tilpasningen af KaLOHAS og forbrugerens livsstil så enkel som muligt. Derfor tilbyder vi en løsning, hvor den leveres bekvemt pakket i poser i portioner på 2 g. Klar til brug.

💪 KaLOHAS er produceret af Green Gourmet. Hos Green Gourmet tror vi på at bruge planternes naturlige forsvarssystem til at booste kroppens stofskifte.

🔬 Hvad gør KaLOHAS speciel? Forarbejdningen af grønkålen ved skånsomme temperaturer sikrer, at de bioaktive ingredienser i naturlig grønkål bevares. Det tager længere tid på denne måde, men i sidste ende gør det pulveret mere nærende.

💚 KaLOHAS balancerer tarmsundheden. Det høje niveau af fibre (41%) vidner om det. Dette kan forhindre oppustethed eller løse bevægelser.

👩‍⚕️ Vi er glade for at kunne præsentere gamechangeren i kampen mod sundhedsudfordringer såsom vægtkontrol, prædiabetes, LDL-kolesterol, blodsukkerniveau og knoglesundhed.

🏥 Videnskabelige undersøgelser fra samarbejdende danske hospitalsuniversiteter dokumenterer flere gavnlige effekter ved brug af KaLOHAS. Certificeret af Fødevarestyrelsen.

☀️ KaLOHAS gør det muligt for forbrugeren at tage kontrol over flere livsstilsudfordringer, der bliver mødt under den livslange sundhedsrejse.

KaLOHAS+ bioaktivt grønkålspulver anrettet i portioner af 25x2 g.

Læs mere om de sundhedsmæssige fordele ved KaLOHAS+ her

Få inspiration til, hvordan KaLOHAS+ kan bruges i din madlavning her

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart2
-
+
KaLOHAS I breve
-
+
Subtotal
kr.1.626,00
Total
kr.1.626,00
Fortsæt med at handle
2
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram