Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Tilbud

KaLOHAS® BIG - 500 breve

kr.950,00

Er du ny? Så kan du læse mere om, hvem vi er og hvad kalohas kan gøre for dig, i produktbeskrivelsen under billedet ⬇️ Og ellers kan du finde endnu mere dybdegående information på vores hjemmeside.

Et skarpt tilbud

Dette produkt indeholder en ny pakkestørrelse af kalohas. Det er stadig det helt samme produkt, vi har bare ændret antallet af breve - og dette giver naturligvis en mængderabat til dig.

Vores tilbud giver en stykpris på 2,40 DKK pr. brev. I er mange, der har efterspurgt muligheden for at købe en større mængde af gangen, så hele familien kan få gavn af effekterne af vores bioaktive grønkålspulver, og det har vi naturligvis lyttet til 💚

EAN: 5700002981575 Varenummer (SKU): 5700002081575 Kategorier: ,

Beskrivelse

🥬 KaLOHAS pulver består af én simpel ingrediens: økologisk grønkål af den ældgamle type med skandinavisk oprindelse – INGEN tilsætningsstoffer.

🌱Vores originale ikke-GMO-grønkål er skånsomt høstet og behandlet ved lav temperatur for at bevare alle bioaktive forbindelser i den friske grønkål.

♾️ Brugermulighederne for KaLOHAS er uendelige. Det kan tilsættes alle væsker og madportioner. Varm og kold.

💌 Vi ønsker at gøre tilpasningen af KaLOHAS og forbrugerens livsstil så enkel som muligt. Derfor tilbyder vi en løsning, hvor den leveres bekvemt pakket i poser i portioner på 2 g. Klar til brug.

💪 KaLOHAS er produceret af Green Gourmet. Hos Green Gourmet tror vi på at bruge planternes naturlige forsvarssystem til at booste kroppens stofskifte.

🔬 Hvad gør KaLOHAS speciel? Forarbejdningen af grønkålen ved skånsomme temperaturer sikrer, at de bioaktive ingredienser i naturlig grønkål bevares. Det tager længere tid på denne måde, men i sidste ende gør det pulveret mere nærende.

💚 KaLOHAS balancerer tarmsundheden. Det høje niveau af fibre (41%) vidner om det. Dette kan forhindre oppustethed eller løse bevægelser.

👩‍⚕️ Vi er glade for at kunne præsentere gamechangeren i kampen mod sundhedsudfordringer såsom vægtkontrol, prædiabetes, LDL-kolesterol, blodsukkerniveau og knoglesundhed.

🏥 Videnskabelige undersøgelser fra samarbejdende danske hospitalsuniversiteter dokumenterer flere gavnlige effekter ved brug af KaLOHAS. Certificeret af Fødevarestyrelsen.

☀️ KaLOHAS gør det muligt for forbrugeren at tage kontrol over flere livsstilsudfordringer, der bliver mødt under den livslange sundhedsrejse.

Økologisk KaLOHAS

Kalohas (=Kale for Living Organic Healthy and Sustainably) er pakket i praktiske portioner af 2 g. 100%  rent, frysetørret grønt grønkålspulver.

Giver dig en chance for at servere essentiel sundhedsernæring, vitaminer, mineraler og bioaktive forbindelser til dig selv og dit team/familie/eller klienter i form

  • når som helst hvor som helst, hver dag, når du rejser - eller på vejen
  • når der ikke er tid til at forberede grønt til frokost eller aftensmad
  • når du har brug for mere grønt i din kost
  • når du vil leve et sundt liv
  • når du lider af en stressperiode/har brug for energi/eller ønsker at forbedre dit fordøjelsessystem

Pakket i aluminiumsfolie for korrekt og fuldstændig beskyttelse

Karton med 500 portioner

Vi anbefaler 2 g om dagen som standard (svarer til 24 g friske grønkålsblade)

Læs meget mere om fordelene ved KaLOHAS her. 

Produktspecifikation

Nutrition facts
Per 100 g
Energy
312 kcal/1295 kJ
Total Fat of which
- saturates
- monosaturates
- polyunsaturates
7,3 g
0,8 g
0,5 g
2,0 g
Carbohydrates of which
-sugars
16 g
5,5 g
Fibre
41 g
Protein
25 g
Salt
0,08 g
Minerals
Potassium K
2900 mg
Calcium
1800 mg
Phosphor
480 mg
Magnesium
170 mg
Antioxidantes
Vitamin C
350 mg
Vitamin K1
330μ
9 essential amino acids (Isoleucine, leucine, lysine, valine, methionine, phenylalanine, threonine, tryptophan, histidine)
(essential aminos NOT produced by human body) (non-essential aminos produced by human body)
10 non-essential (Glycine, alanine, tyrosine, serine, cysteine, proline, glutamine, glutamic acid, asparagine, aspartic acid, arginine
INGREDIENTS: 100 % pure GreenKale (brassica Oleracea var. Acephala convar Sabellica) Danish Curly Kale
Chemical Analysis: Organic – no pesticide residues
Microbiological Analysis: 3600 cfu
Storage: ambient temperature
Keepability: 3 years from packing date

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram